מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיייבת ניתוח בפופיקליטל02/10/2008
שלום ד"ר . אני חייבת עצה שלך שהייתי בת שנה עברתי ניותוח בפופיק בגלל שנולדתי עם פופיק בולט למדי ואמרו שאני חייבת לעבור ניתוח . היום אני בת 12 ויש לי פופיק מאוווווד מכווער ! הוא עם מלא עור רפוי ובתוך הפופיק הכול גבעות כאלה ויש לי פופיק גדול , זה לא שבר !!! !!! !!! !!! !!! !!! אני שקלתי על ניתוח לשיני הטבור ולשפץ אותו למשהו יותר יפה מזה אבל אני מאוד מפחדת מהתגובה של ההורים שלי . חברות שלי הולכות עם בטן בחוץ וראוים להם את הפופיק ואני מקנאה אני לא הולכת לבריכות ולים כי אני מתביישת! חשבתי לעשות ניתוח פלסטי שם לשפץ אותו כמו שאמרתי לפנני ! מה לעשות ? תודה מראש פופיק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מכוווער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל והפופיק
ד''ר יוסף טמאן02/10/2008תיקון טבור בולט אפשרי מאד אך זה מחייב פגישת יעוץ בנוכחות ההורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופפפיק מכוווער
ליטל03/10/2008אין לי עכשיו טבור בולט היה לי שהייתי קטנה אבל עכשיו הוא מכוער אבל אני מפחדת מהתגובה של ההורים שלי , וחיייבת ביעווץ עם הורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)