חיייבת ניתוח בפופיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיייבת ניתוח בפופיק
    ליטל
    02/10/2008

שלום ד"ר . אני חייבת עצה שלך שהייתי בת שנה עברתי ניותוח בפופיק בגלל שנולדתי עם פופיק בולט למדי ואמרו שאני חייבת לעבור ניתוח . היום אני בת 12 ויש לי פופיק מאוווווד מכווער ! הוא עם מלא עור רפוי ובתוך הפופיק הכול גבעות כאלה ויש לי פופיק גדול , זה לא שבר !!! !!! !!! !!! !!! !!! אני שקלתי על ניתוח לשיני הטבור ולשפץ אותו למשהו יותר יפה מזה אבל אני מאוד מפחדת מהתגובה של ההורים שלי . חברות שלי הולכות עם בטן בחוץ וראוים להם את הפופיק ואני מקנאה אני לא הולכת לבריכות ולים כי אני מתביישת! חשבתי לעשות ניתוח פלסטי שם לשפץ אותו כמו שאמרתי לפנני ! מה לעשות ? תודה מראש פופיק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מכוווער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיייבת ניתוח בפופיק

הוספת תגובה

• ליטל והפופיק

ד''ר יוסף טמאן
    02/10/2008

תיקון טבור בולט אפשרי מאד אך זה מחייב פגישת יעוץ בנוכחות ההורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פופפפיק מכוווער

ליטל
    03/10/2008

אין לי עכשיו טבור בולט היה לי שהייתי קטנה אבל עכשיו הוא מכוער אבל אני מפחדת מהתגובה של ההורים שלי , וחיייבת ביעווץ עם הורים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו