מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חזהאופירה06/10/2008
שלום. שאלתי היא... לפני 8 חודשים עברתי מעקף קיבה וירדתי 27 קילו. רוב המשקל ירד מאזור הפנים והחזה, מה שאומר שכמעט ולא נישאר כלום... אני רוצה לעשות הגדלת חזה אבל מפחדת בגלל אנמיה שיש לי המוגלובין שלי הוא 9.5 והפריטין 3... אני מחכה לתור להמטולוג כבר חודשיים.... האם כדאי או יותר נכון האם אפשר לעשות ניתוח עם רמות כאלה של הדם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה וניתוח
ד''ר יוסף טמאן11/10/20089.5 גרם אחוז המוגלובין נחשבת אנמיה קלה בהתחשב שהערך הנורמלי הןא 12-13 .
סביר להניח שחלקה נובע מבעית תת ספיגה בעקבות הניתוח שעברת.
כאשר ניגשים לניתוח שני דברים יש לשקול במצבך. רמת הדימום ורמת החימצון בהרדמה.
קרוב לודאי שלא צריכה להתעורר בעיה היות ובהגדלת שדים הדימום הוא זניח לרוב.
אבל מנתחים ומרדימים ישאלו בצדק, מדוע לא לשפר את רמת ההמוגלובין ואז לבצע ניתוח קוסמטי.
ואני מסכים לכך.
תתחילי לטפל ועם רמת המוגלובין 10+ תלכי לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעשות הגדלת חזה.
אוקסנה17/10/2008אני בת 25 אני רוצה מאוד לעשות הגדלה אבל יש לי פחד נוראי כי אני שומעת מחברות שלא כדאיי ואני רואה איך הם סובלות מהניתוח הזה. שאלה ? מהגדלת חזה יכול להיות שרטן שד? האם מומלץ לעשות ניתוח כזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ?
דפנה21/10/2008נראה לי שאף ניתוח לא מומלץ, השאלה כמה זה מפריע לך וכמה את רוצה את זה. אני יכולה להעיד רק על עצמי, שאני מרגישה רע עם הגוף שלי כמו שהוא, כמו מחלה. בשביל זה שווה לי לקחת סיכונים. אם זה היה משהו שהייתי יכולה להסתדר איתו, אין ספק שהייתי מעדיפה להימנע מניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)