מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשני הד"ר- טליסמן וטמאןמאי10/10/2008
מכיוון שאינני יודעת לאן לפנות רציתי לשאול אתכם הרופאים, אשר נמצאים בתחום הזה, שאלה שאני מאמינה שנוגעת לבטח לעוד כמה אנשים.. אז ככה, קבעתי יעוץ לגבי שאיבת שומן באחד המכונים הידועים בארץ והמליצו לי (שלא נאמר "הכריחו") אותי לעבור טיפול אחר שלטענתם יניב תוצאות יותר טובות,עם פחות כאבים וללא הרדמה כללית. אני, בתור לקוחה שלא מבינה דבר בניתוחים, הסכמתי מתוך הנחה שהם כנראה מבינים יותר ממני בנושא הזה. על כן החלטתי ללכת על הטיפול שהם הציעו..כעבור כמה שבועות התברר לי כי ההחלטה לא היתה נכונה כלל ועתה איבדתי את כספי שחסכתי במשך כל הצבא ושהיה בעצם מיועד להטיפול שרציתי מלכתחילה (אותו אחד שהם טענו שלא כדאי לעשות- אלוהים יודע מה הסיבה לזה..). ועתה לשאלה - מי בעצם האחראי לכשלון הזה??? כשאני מגיעה למכון שאמור לתת לי מענה אמיתי וכנה.. מהי רמת האחריות שלהם כשהם אומרים לי "אל תדאגי התוצאות יהיו מעבר למצופה"..מה אני אמורה לעשות עכשיו?יש מקום לתבוע אותם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
ד``ר רן טליסמן10/10/2008ראשית הייתי ממליץ לפנות לסמכות הרפואית האחראית על/במקום ולמצות את המחלוקת עד תום.
שנית, במידה ואין כל סמכות אחראית רפואית שמלבנת בכובד ראש את הנושא ואת עומדת מול חברה/עסק מסחרי ומדובר במחלוקת על טיפול רפואי יש לפנות בתלונה לנציב הציבור במשרד הבריאות.
דווחי לנו על ההתפתחויות, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי -מה שם המכון ?
הילי10/10/2008למאי -את חייבת לכתוב את שם המכון כדי שנדע לא להתקרב אליהם====שכולם ידעו לא ללכת למכונים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבטיחה לכתוב את שם המכון אבל
מאי11/10/2008כמו שהד"ר אמר אני מעדיפה קודם לנסות לגשר על המחלוקות עם המכון שטיפל בי לפני שאני כותבת את שמו. היה ואני לא אקבל את היחס הראוי אני אשמח לפרסם את שמו של מכון שלא עומד במילתו. לכל מי שרוצה להתעדכן שייכנס לפורום מידי פעם - אני אעדכן על כל התפתחות שתהיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)