מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחיית שתלטל12/10/2008
שלום, לפני כשבוע עברתי ניתוח להגדלת חזה ושאיבת שומן מהיריכיים. 8 ימים לאחר הניתוח החל שד אחד להפריש נוזל הנראה כמוגלה עם מעט דם, מדובר בכמות מאוד גדולה של מוגלה..... הייתי אצל הרופא, הוא תפר שוב את המקום ונתן לי שוב אנטיביוטיקה. לשאלתי האם ייתכן והגוף דוחה את השתל הוא ענה שהוא מאוד מקווה שלא.... בינתיים,מאז תפר שוב את המקום,עברו כ- 12 שעות והמקום עדיין מפריש את החומר הזה. יש לי מס' שאלות: 1. האם זוהי תופעה מוכרת? האם בעצם כך הגוף אמור להגיב כשהוא מחלים? 2. האם יתכן והגוף דוחה שתל רק בשד אחד (335), בשד שני-בו אין בעיות יש 305 ) בגלל הגודל? 3. מה הפתרון לדחית שתל? האם שימוש בסוג אחר של שתל (כרגע השתל הוא מסוג סבין) יכול לעזור,או שאאלץ להוציא את השתלים ולהישאר עם החזה הקודם....? לתשובתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ענבל15/10/2008לליאל היי אני קראתי את הבעיה שלך עם הניתוח גם אני עוברת את מה שאת עוברת היתי מאוד רוצה ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ענבל15/10/2008לטל היתקוונתי עם הדחיית שתל לא ליאל סורי טעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל
טל15/10/2008את מוזמנת ליצור אתי קשר במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים שלום
טל17/10/2008מדוע טרם קיבלתי תשובה בעוד שלכולם כבר ענו...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד``ר רן טליסמן17/10/2008אין תהליך של דחיית שתל השתלים תמיד נשארים כגוף זר הם לא חלק מהגוף החי שנקלט כמו שמשתילים כיליה וכדו' כנראה שלא ירדת לסוף דעתו של הרופא שלך
יש מקרים שבהם הגוף יוצר תגובת יתר לשתל שנקראית קפסולה אבל לפי התיאור שלך אין לך
כנראה שיש לך מצב שבו מסיבה כלשהיא יש פעירה מסויימת של החתך ואכן ניסיון סגירה תוך טיפול אנטיוביוטי זה הטיפול המקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טליסמן
טל18/10/2008קודם כל תודה. מאז עברו מס ימים,האנטיביוטיקה כנראה לא עזרה כי ההפרשה לא פסקה,. הרופא החליט לשים לי נקז (מאז,וכבר 3 ימים שאני עם נקז...(מאז יום חמישי) . מה הסיבה לכך שהתפרים לא מתאחים? האם נקז זה אכן הפתרון? האם הוצאה והחזרת השתלים שוב יתן מענה? אני ממש מודאגת ולא מבינה למה הגוף מגיב ככה... כבר לא כואב ולא כבד... רק ממשיך לדלוף ורק משד אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד``ר רן טליסמן19/10/2008טל שלום
נראה שמטפלים בך על פי הסטנדרט המקובל ז"א להוריד את כמות ההפרשה על מנת שלא יהיה לחץ על התפרים ושהפצע יסגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טליסמן - תודה רבה
טל19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)