המסת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסת שומן
    נעה
    13/10/2008

אני בת 48, משקל תקין אבל עם כרס קטנה, שאותה אני מאוד רוצה להוריד. 2 כירורגים פלסטיים אמרו לי ששאיבת שומן לא אפשרית עבורי (מטעמי גיל/גמישות עור, וצלקות מניתוחים קיסריים). לאור זאת אני מעוניינת לנסות את אחד הטיפולים : SmartLipo / Ultrashap / BellaContour אפילו בידיעה שיש כאן אלמנט של "הימור" האם זה יצליח. ההתלבטות היא במי מהם לבחור ? מה שמצליח לבלבל אותי זה השוני הניכר בין תהליכי הטיפול, אף על פי שלכאורה שלושתם פועלים על מנגנון פיזיולוגי דומה. למשל: Ultrashap אומרים שצריך להמתין לפחות שבועיים בין טיפול לטיפול, ואילו BellaContour אומרים שרצוי לטפל בתדירות של פעמיים בשבוע. גם מספר הטיפולים שונה באופן משמעותי. האם תוכלו להאיר את עיני לגבי ההבדלים בין הטיפולים, ומה נראה כיום יותר בשל / מצליח ? בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסת שומן

הוספת תגובה

• המסת שומן

ליאת
    14/10/2008

נועה שלום אני ניסיתי את שלושת השיטות. הטיפולים בבלהקונטור ובאולטראשייפ לא שינו דבר ולא השתנה כלום (עשיתי בבטן). בבלהקונטור עשיתי 7 טיפולים ואחרי שלא היה שום שינוי הם טענו שזה בגלל האלטרוקסין שאני לוקחת (לטיפול בבלוטת התריס). באולטראשייפ לא היו מסוגלים להסביר מדוע זה לא עובד. בסמרטליפו יש שינוי יפה למדי המרקם של העור מאד השתנה, היו לי כיווצוצים וקמטוטים, ונפח הבטן קטן יותר. אני עדיין בתהליך שינוי ומחכה לתוצאה הסופית. אגב אני עשיתי אצל דר' רונן גלזינגר. בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו