השתתפות הקופה בניתוח מתיחת יריכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתתפות הקופה בניתוח מתיחת יריכיים
    איציק
    14/10/2008

ל"דר טמאן שלום לפני 5 שנים הייתי במשקל של 120 קילו עשיתי דיאטה ורזיתי מאוד יפה נשארו כמובן עודפי עור בגב בבטן במותניים וביריכיים הפנימיות הגעתי לרופא בכיר ועשיתי ניתוח בודי ליפט עלה לי הרבה כסף לקחתי הלוואות עבדתי יותר הפכתי עולמות ובסוף ביצעתי את הניתוח .. הכל מתוח וחזק ויפה אחח לא עשיתי את הניתוח הפנימי ביריכיים לא נשאר לי כסף לזה אני מאוד צעיר ואני מאוד מתוסכל מהמראה של זה ושלא נדבר שבקיץ זה מפריע לי מאוד זה מגרד ושורף ואני ספורטאי וזה מקביל אותי מאוד כמו כן ברמה הפסיכולוגית אני נעשתי מאוד עצוב ואני לא מרגיש חופשי הייתי אצל פסיכולוג והתביישתי לספר לו את הבעיה האמיתית.. אני עובד ומשלם מליאן תשלומים ואין באפשרותי עכשיו להשיג כסף לניתוח הזה שכאמור להבדיל מהניתוח שעשיתי הוא מפריע לי לא רק ברמה אסתטית אלא גם בעיה רפואית-פסיכולוגית מה עלי לעשות? האם אני יכול לפנות לקופה והם יעזרו לי? לאן בדיוק לפנות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוחים פוסט- בריאטריים

ד''ר יוסף טמאן
    16/10/2008

במקרה של עודפים גדולים הקופה המבטחת נושאת במימון מלכתחילה.
    באם יש מצב בירכיים שגורם להפרעה תפקודית קשה מלווה בדלקות עור, יש סיכוי טוב שיממנו גם את הניתוח הזה.
    פנה לכירורג פלסטי באיזור מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו