מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרים שלא מיתרפאיםענבל15/10/2008
ליפני כחודש עברתי ניתוח פלסטי של הרמה והגדלה התפרים לא מיתאחים והם ניפתחים הרופא אמר לי שזה קורה אחד ל....... אני כבר מיואשת זה קרה למישהי ? היתי רוצה לדעת אם יש טיפול שאני לא יודעת או שהניתוח פשוט לא הצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
טל15/10/2008שלום ענבל לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט (כי פה עדיין לא קיבלתי תשובה מהמוחים....) במקרה שממשיכה "דליפה" זה אומר שכנראה הגוף דוחה את השתלים. הפתרון: הוצאה של השתלים וכעבור 3 חודשים בערך מחזירים אותם שוב וזה אמור לפתור את הבעיה. השארתי לך את המיל שלי בהודעה הקודמת..... אצל מי עברת את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל היי זאת ענבל
ענבל15/10/2008שלחתי לך במייל את הטל שלי אם את מעונינת ליצור איתי קשר אודה לך מיפני שאני כבר מיואשת מהניתוח חשבתי שזה ישנה לי תחיים לטובה מיסתבר שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל
טל17/10/2008היי אני ממש מתנצלת... נתתי לך מייל שאינו פעיל ואני לא זוכרת את הסיסמא... כתבי למייל הזה: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבל
ד``ר רן טליסמן17/10/2008פעירה קלה (פחות מ 4 סמ) של חתכים בניתוח פלסטי בחזה מסוג הרמה באישה בריאה לא מעשנת עומד בין 1% 0.5% מהמנותחות. כמובן שבמעשנות, סכרת וכדו' האחוזים משתנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל- את לא עונה- מקווה שהכל בסדר
טל04/11/2008ענבל- את לא עונה, מקווה שהכל בסדר אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יפעת14/12/2008כן יקירתי זה קורה עברתי לפני 5 חודשים הרמה והגדלה והתפרים ניפתחו קלות סביב העטרות והמקום דלקתי כבר בפעם הרביעית אין ספק שיש בי אכזבה קשה אך לא אכנע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)