מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמות שקועותא15/10/2008
שלום, בשנים האחרונות שמתי לב שיש לי פטמות שקועות, אני לא יודעת מתי זה בדיוק התחיל אך אני יודעת שזה לא היה כך תמיד. ממה זה נוצר ואיך אפשר לטפל בזה? הדבר מפריע לי כרגע מבחינה אסטטית ואני נבדקת תקופתית אצל רופאת נשים כך שזה לא נגרם ממחלה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות שקועות
ד''ר יוסף טמאן16/10/2008מהו גילך?
במידה ובסביבות 40 לעשות ממוגרפיה.
להבדק אצל כירוג כללי.
במידה ונותרת רק בעיה קוסמטית - זה בר תיקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשנות העשרים המוקדמות.
א21/10/2008האם הניתוח מסובך וכרוך בסיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי פטמות
שלומית21/02/2009שמעתי שניתן גם למלא את הפטמות בחומרי מילוי. צריך לחזור על הפעולה פעם בשנה כמו במילוי קמטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטמות השקועות
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009יש מספר טכניקות כירורגיות לתיקון פטמות שקועות.
הניתוח יכול להתבצע בקלות בהרדמה מקומית .
עליך לדעת שיש סיכון מסויים בהמשך שלא תוכלי להניק.
אבל מאידך גיסא, כאשר הפטמות מאד שקועות טכנית הפוטנציאל להניק גם נפגם.
ראיתי מטה הודעה של"יועצת" שהיא כניראה מומחית לפטמות.
מילוי עם חומרים אלו או אחרים - איננו יעיל וגם לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)