מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתר אצל נערפנינה16/10/2008
שלום, רציתי לדעת מאיזה גיל ניתן לעשות את הטיפול בהזעת יתר... מדובר בנער בן 17, האם זה אפשרי כבר בגיל הזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר יוסף טמאן16/10/2008הזעת יתר היכן?
הזעה מוקדית? מפושטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזורי הזעה
פנינה19/10/2008שלום דוקטור, ההזעה היא בעיקר בבית השחי ובכפות הידיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנינה
ד''ר יוסף טמאן21/10/2008במידה והזעת היתר בכפות הידיים חמורה אחת ניתן לשקול ניתוח סימפטקטומיה או בוטוקס
לגבי בתי שחי ניתוח פניני/טמאן הוא המומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל כמה טיפולים מדובר?
פנינה22/10/2008תודה, אני לא יודעת מה זה סימפטקטומיה, אבל לגבי בוטוקס, על כמה טיפולים מדובר באופן כללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר גיל 17
פנינה27/10/2008אני רוצה לקחת את בני בן ה-17 לטיפול בהזעת יתר... מישהו עשה פה טיפול מן הסוג הזה? אשמח לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר של אחי עשה
דפנה27/10/2008והוא מרגיש הרבה יותר נוח עם עצמו אחרי הניתוח. לא הכרתי אותו לפני ככה שאני לא יודע להגיד לך אם באמת השינוי כזה גדול אבל נראה לי שהכי חשוב שהוא זה שמרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה חשוב לך
דפנה27/10/2008אני יכולה להתקשר אליו ולברר פרטים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
חנה29/10/2008היי פנינה, אחותי הקטנה עברה טיפול בבוטוקס בפרופורציה נגד הזעת יתר כשהיא היתה בת 11, אז אני מניחה שבגיל 17 אין שום מניעה לעשות טיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
שולי29/10/2008איזה טיפול עברה אחותך נגד הזעת יתר? שמעתי שיש גם הסרת בלוטות זיעה בניתוח, וגם טיפול בבוטוקס. איך אדע מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהולכים למכון כמו פרופורציה ככה זה
הילי29/10/2008אף רופא רציני לא מזריק בוטוקס לילדה בת 11 להזעת יתר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)