הגדלת חזה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה והריון
    תמי
    24/10/2008

שלום ד"ר אני בת 25 אחרי שני לידות שוקלת לעשות הגדלת חזה משום שאחרי ההריונות והנקות החזה התרוקן לגמרי (היה לי חזה מתאים לגופי וכעת אני שטוחה ורוצה להחזיר את מה שהיה וקצת יותר) הבעיה שלי היא כזאת: אחרי לידה יש לחזה שלי נטייה לייצר המון חלב בכמויות די גדולות והחזה שלי גודל פי כמה וכמה כבר ביום הראשון לאחר הלידה עם כל התופעות הנלוות לכך גודש, קשיחות וכאבים אני כרגע שנה+ אחרי הלידה האחרונה אחרי ההנקה החזה התרוקן לגמרי והפחד שלי לגבי הגדלת חזה הוא ההתמודדות עם החזה לאחר לידה משום שבעתיד אני מתכננת עוד הריון או שניים, איך תשפיע הגדילה של החזה בגלל החלב על השתלים עם הלחץ והמתיחות? והאם השינוי של חזה מנותח לאחר הנקה הוא משמעותי ומאיזו בחינה (צניחה, עיוות וכ'ו)? אשמח לקבל תשובה מפורטת עד כמה שאפשר או פרטים נוספים בנושא, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה והריון

הוספת תגובה

• הגדלת חזה והריון

ד''ר יוסף טמאן
    26/10/2008

השתל הוא אדיש ואננו מהוה גורם לגבי הנקה במידה ויש הקפדה מצד המנתח לשמור על פוטנציאל הנקה עתידי.
    זאת בהנחה שהניתוח עובר בסדר וללא סיבוכים.
    לגבי המשך, במהלך ההריון ובתקופת הנקה יהיה לך שתל+ השד הקיים ובמשתנה.
    עליך לדעת ששינויים אלו יכולים להשפיע בהמשך על צורת השדיים.
    לגבי צלקות, ברוב המקרים הצלקת עדינה בקפל השד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו