מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה והריוןתמי24/10/2008
שלום ד"ר אני בת 25 אחרי שני לידות שוקלת לעשות הגדלת חזה משום שאחרי ההריונות והנקות החזה התרוקן לגמרי (היה לי חזה מתאים לגופי וכעת אני שטוחה ורוצה להחזיר את מה שהיה וקצת יותר) הבעיה שלי היא כזאת: אחרי לידה יש לחזה שלי נטייה לייצר המון חלב בכמויות די גדולות והחזה שלי גודל פי כמה וכמה כבר ביום הראשון לאחר הלידה עם כל התופעות הנלוות לכך גודש, קשיחות וכאבים אני כרגע שנה+ אחרי הלידה האחרונה אחרי ההנקה החזה התרוקן לגמרי והפחד שלי לגבי הגדלת חזה הוא ההתמודדות עם החזה לאחר לידה משום שבעתיד אני מתכננת עוד הריון או שניים, איך תשפיע הגדילה של החזה בגלל החלב על השתלים עם הלחץ והמתיחות? והאם השינוי של חזה מנותח לאחר הנקה הוא משמעותי ומאיזו בחינה (צניחה, עיוות וכ'ו)? אשמח לקבל תשובה מפורטת עד כמה שאפשר או פרטים נוספים בנושא, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה והריון
ד''ר יוסף טמאן26/10/2008השתל הוא אדיש ואננו מהוה גורם לגבי הנקה במידה ויש הקפדה מצד המנתח לשמור על פוטנציאל הנקה עתידי.
זאת בהנחה שהניתוח עובר בסדר וללא סיבוכים.
לגבי המשך, במהלך ההריון ובתקופת הנקה יהיה לך שתל+ השד הקיים ובמשתנה.
עליך לדעת ששינויים אלו יכולים להשפיע בהמשך על צורת השדיים.
לגבי צלקות, ברוב המקרים הצלקת עדינה בקפל השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)