הרמת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת חזה
    חסוי
    10/07/2007

האם הרמת חזה חייבת להתבצע עם שתלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת חזה

הוספת תגובה

• האם הרמת חזה חייבת להתבצע עם שתלים?

ד''ר יוסף טמאן
    10/07/2007

ממש לא.
    כאשר יש שדיים מלאים אך נפולים, ההרמה יכולה להיות מבוססת רק על רקמת שד קיימת עם תוצאות מצויינות.
    אבל, כאשר קיימים שדיים נפולים ומרוקנים מתוכן, הרי אז יש להחזיר נפח יחד עם ההרמה ולכן
    מוסיפים שתל סיליקון מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת חזה ...המשך

חסוי
    11/07/2007

ואם בכול זאת אני נפגשת לייעוץ איתך ואתה אומר לי שוהחזה שלי הוא נפול ומרוקן אבל אני לא רוצה שתלים אלא לעשות זאת בדרך הראשונה זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי...

חסוי
    11/07/2007

סורי אבל שכחתי עוד דבר אחד הרמה עם רקמה זה גם עם צלקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לשאלה נוספת ול sorry

ד''ר יוסף טמאן
    11/07/2007

ובכן, על פי המצב של השדיים נקבעת טכניקת ההרמה. החל מצלקת אחת בגבול העטרה, צלקת זו+
    צלקת אורכית עד קפל השד ולבסוף 3 צלקות בצורת "עוגן"
    אין זה משנה באם מוסיפים או לאו שתל סיליקון.
    נניח ולא תרצי להוסיף שתל זה אפשרי כמובן, אך חייבים לשקול היטב במידה והשד מרוקן, האם
    יהיה לך נפח שד מספק. וזה לא אני קובע, אלא בשיתוף איתך.תפקידי הוא ליעץ אך היות ומדובר בניתוח קוסמטי ולא רפוא, נטל ההחלטה הוא תמיד שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו