שאלה לרופאים-הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים-הגדלת חזה
    טל
    04/11/2008

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח הגדלת חזה (300 בצד ימין 335 בצד שמאל) לאחר כשבוע החלה דליפה בשד השמאלי,וחיברו לי נקז למשך כשבוע וחצי. מזה כמה ימים אני בלי הנקז, הרופא תפר שוב אך עדיין יש קצת הפקשות (2-3 טיפות בד"כ אחרי המקלחת)במהלך היום השד יבש. הרופא ציין כי שלח את ההפרשות לבדיקה ושלא מדובר בזיהום ובכל זאת הנחה אותי להמשיך ליטול אוגמנטין וציפרו כבר 3 שבועות רצופים. אבקש לדעת: 1. האם ייתכן והגוף לא קולט את השתל ואצטרך להוציאו? 2. האם לקיחת 2 סוגים של אנטיביוטיקה כ"כ הרבה זמן אכן יעילים? האם הגוף לא מפתח עמידות? אני מאוד מודאגת ולא רוצה לוותר על החזה החדש שלי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים-הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הפרשה כרונית לאחר הגדלת חזה.

ד''ר יוסף טמאן
    05/11/2008

זוהי בעה אמיתית.
    זה שהתרביות שליליות אינו אומר כלום.
    מהסיבה שיש מעבר חידקים מבחוץ, מהעור לתוך השד. זהום יכול להופיע מחר.
    מאידך, אינני חסיד גדול למתן בלתי מבוקר של אנטיביוטיקה לטווח רחב. כי במקום זהום חידקי
    בודאות כמעט ברורה תופיע פיטריה- גם בנרתיק.
    באם אין מחלת חום, או סימני זהום מקומיים ממש, היתי מפסיק כל טיפול אנטיביוטי ומטפל טיפול מקומי בלבד.
    באם הפצע נפער ורואים אפילו קצה קטן של הסיליקון, לא לתפור בשום פנים ואופן ויש להוציאו
    ולהכנס להמתנה.
    רק באם הפצע יסגר מעצמו ותפסיק ההפרשה, תוכלי לנשום לרווחה ולומר לעצמך- כעת יש סיכוי טוב שזה מאחורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר טמאן שאלה נוספת....

טל
    06/11/2008

תודה על תשובתך. מה זאת אומרת רואים קצה של סיליקון? של השתל? השתל הושם מעל השריר,והתפר הוא מתחת לחזה.... למה הכוונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הכוונה?

ד''ר יוסף טמאן
    06/11/2008

באם חלילה זה יקרה, את תדעי ובודאי גם המנתח שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו