מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים-הגדלת חזהטל04/11/2008
לפני 3 שבועות עברתי ניתוח הגדלת חזה (300 בצד ימין 335 בצד שמאל) לאחר כשבוע החלה דליפה בשד השמאלי,וחיברו לי נקז למשך כשבוע וחצי. מזה כמה ימים אני בלי הנקז, הרופא תפר שוב אך עדיין יש קצת הפקשות (2-3 טיפות בד"כ אחרי המקלחת)במהלך היום השד יבש. הרופא ציין כי שלח את ההפרשות לבדיקה ושלא מדובר בזיהום ובכל זאת הנחה אותי להמשיך ליטול אוגמנטין וציפרו כבר 3 שבועות רצופים. אבקש לדעת: 1. האם ייתכן והגוף לא קולט את השתל ואצטרך להוציאו? 2. האם לקיחת 2 סוגים של אנטיביוטיקה כ"כ הרבה זמן אכן יעילים? האם הגוף לא מפתח עמידות? אני מאוד מודאגת ולא רוצה לוותר על החזה החדש שלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה כרונית לאחר הגדלת חזה.
ד''ר יוסף טמאן05/11/2008זוהי בעה אמיתית.
זה שהתרביות שליליות אינו אומר כלום.
מהסיבה שיש מעבר חידקים מבחוץ, מהעור לתוך השד. זהום יכול להופיע מחר.
מאידך, אינני חסיד גדול למתן בלתי מבוקר של אנטיביוטיקה לטווח רחב. כי במקום זהום חידקי
בודאות כמעט ברורה תופיע פיטריה- גם בנרתיק.
באם אין מחלת חום, או סימני זהום מקומיים ממש, היתי מפסיק כל טיפול אנטיביוטי ומטפל טיפול מקומי בלבד.
באם הפצע נפער ורואים אפילו קצה קטן של הסיליקון, לא לתפור בשום פנים ואופן ויש להוציאו
ולהכנס להמתנה.
רק באם הפצע יסגר מעצמו ותפסיק ההפרשה, תוכלי לנשום לרווחה ולומר לעצמך- כעת יש סיכוי טוב שזה מאחורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר טמאן שאלה נוספת....
טל06/11/2008תודה על תשובתך. מה זאת אומרת רואים קצה של סיליקון? של השתל? השתל הושם מעל השריר,והתפר הוא מתחת לחזה.... למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה?
ד''ר יוסף טמאן06/11/2008באם חלילה זה יקרה, את תדעי ובודאי גם המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)