ניתוח באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח באף
    טל
    06/11/2008

שלום שמי עידן כיום אני בן 20 בגיל 15 שברתי תאף והוא התפתח ונהיה עקום טיפה ובליטה קטנה באמצע. כיום יש לי אפשרות לבצע ניתוח אף בבית חולים ציבורי בלינסון בחינם אך השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לשלם למרפאה פרטית שאני מתאר לעצמי שזה יותר מסודר הרופאים יותר מחוייבים לתוצאה? והאם הרופאים במרפה פרטית יותר עם ניסיון מאשר בית חולים ציבורי שאני מפחד לעשות שם? והאם נשאר צלקת או משהו בסגנון אחרי ניתוח אף? האם כדאי לי לעשות בחינם בבית חולים ציבורי או שעדיף לוותר מה הניסיון של רופאים בבית חולים ציבורי בכללי ומול מרפאה פרטית תודה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח באף

הוספת תגובה

• אין קשר

s
    07/11/2008

לקופת חולים או רופא פרטי. עדיף לך לא לחשוב על החינם כי אף זה לא צעצוע, תחפש רופא מומחה וטוב,המלצות עליו,תיפגש עם מנותחים שלו, יקר או לא זה תלוי ברופא ! אז במקום שיזמינו אותך הרופאים פה באתר אליהם ליעוץ כי אתה בפורום הזה תתחיל לחפש. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האף של עידן

ד''ר יוסף טמאן
    07/11/2008

במידה וקיימת בעיה של נשימה אפית, מסיבה זו או אחרות הקופות יממנו את הניתוח --------סיבה רפואית. אצל רופא אאג
    הן אינן מאשרות תיקונים קוסמטיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו