ניתוח הקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הקטנת חזה
    אור
    09/11/2008

ברצוני לעבור ניתוח הקטנת חזה ואני מודאגת וזאת משום שבביקור אצל כירורג נאמר לי שתופעות ה-PMS מהם אני סובלת שבעיקר גורמות לי לכאבים עזים בחזה, נפיחות וגודש ניכרים יכולים להחמיר כתוצאה מהניתוח. ושאלתי האם זה נכון שניתוח הקטנה יכול להגביר את הכאבים? ואם כן האם יש דרך להפחית בתופעות הנ"ל? שאלה נוספת כיוון שאני בדיאטה ומעוניינת להשיל מספר לא קטן של ק"ג האם יכולה להיות לכך השפעה על מראה החזה לאחר הניתוח? ושאלה אחרונה האם ניתן לבצע ניתוח הקטנת חזה ביחד עם פיליניג בינוני לפנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הקטנת חזה

הוספת תגובה

• אור- שאלות

ד''ר יוסף טמאן
    13/11/2008

להלן התשובות.
    1. ניתוח הקטנה לא אמור להחמיר כאבים
    2. עדיף להגיע לניתוח במשקל אופטימלי.
    3. התשובה -כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה- מנסיוני

שולי
    16/11/2008

היי אור,
    מנסיוני, אחרי ניתוח הגדלת חזה שעברתי כאבי המחזור לא החמירו לי בכלל, ולא הכאבים שתמיד היו לי בחזה. לגבי הירידה במשקל- גם לי אמרו מראש שעדאי לי לעשות את הניתוח כשאני במשקל האידיאלי שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו