מבקשת תשובה כנה ועזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת תשובה כנה ועזרה
    מנותחת
    12/11/2008

לפני חצי שנה עברתי ניתוח מתיחת בטן. בבדיקה לאחר חודש נאמר לי ע"י הרופא שעליי לעבור ניתוח נוסף לתיקון שכן העור רפוי בבטן תחתונה, זה מפריע לי. מאחר ובניתוח הראשון הגעתי לסכנת חיים סביב רשלנות אולי, סירבתי לעבור ניתוח נוסף. אני מתוסכלת מזה ששילמתי מיטב כספי, סבלתי נואשות ולא הגעתי לתוצאה הנכונה. מה לעשות? הלכתי לייעוץ אצל רופא נוסף שלא ממש ייעץ לי ואז הבנתי שיש משהו כמו אחוות רופאים שגם אם רואים פשלה, לא מגיבים, הוא אמר שהניתוח בסדר גמור, למרות שהמנתח שלי הודה שצריך לתקן. אין לי כוונה לתת למנתח לנתח אותי שוב, אני פוחדת מזה פחד מוות ולא סומכת עליו. וגם אין לי כסף לשלם עבור ניתוח נוסף. הניתוח הזה היה הגשמת חלום שחסכתי עבורו במשך שנים..... מה אתה מציע לי לעשות? בבקשה תשובתך הכנה. תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת תשובה כנה ועזרה

הוספת תגובה

• מנותחת

ד``ר רן טליסמן
    13/11/2008

כנות ופתיחות הם תמיד התחלה טובה
    אני ממליץ כי תקבעי פגישה עם הרופא המנתח שלך ותשוחחו בפתיחות על כל מה שמפריע לך ובמידה ולא תתקדמי חזרי שוב לפורום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו