לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הגדלת חזה
    שרון
    16/11/2008

אני כחודש וחצי לאחר הגדלת חזה מתחת לשריר, לפני הניתוח הייתה לי א-סימטריה קלה ולכן המשתלים שנבחרו היו 350 ו 375. כיום, השדיים שווים בגודלם אך הצורה שונה- השד בו הוכנס 375CC הוא עגול יותר ובצורתו פחות טבעי, מאשר השד של ה 350CC. עם בגד ים או עם מחשוף שד אחד הרבה יותר דומיננטי מהשני - עגול ומסתיים לא בסוף הקפל אלא הרבה יותר גבוה...(אני מקווה שהבהרתי את הכוונה). 1 האם צורתם עדיין צפויה להשתנות או שאשאר עם שדיים עם צורה לא זהה.....? 2 האם יתכן וההבדל נובע מהגודל השונה של המשתלים או מהמיקום שם הוצבו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הגדלת חזה

הוספת תגובה

• השדיים של שרון

ד''ר יוסף טמאן
    16/11/2008

להערכתי ומתוך נסיון לא קטן בניתוחי שדיים, הפרש של 25 סמק בין השתלים הוא זניח ובלתי מורגש בסופו של דבר לאחר הגדלה.
    אך כל מנתח והשיקולים שלו.
    לגבי האסימטריה הסיפור יכול להיות שונה.
    יתכן והכנת "הכיסים" לצורך החדרת התותבות היתה לא מדוייקת וכי "כיס"אחד גבוה מהשני.
    אני אומר זאת בהסתייגות רבה, כי לא בדקתיך.
    במידה וכך היה, יהיה צורך בתיקון בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול אצל מי נותחת?

נועה
    01/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו