אסימטריה כתוצאה מניתוח!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסימטריה כתוצאה מניתוח!
    אפרת
    23/11/2008

הסיפור שלי הוא כזה.... אני נמצאת כרגע כ-3 וחצי חודשים לאחר ניתוח הרמת חזה+שתל. כבר מהשבוע השלישי ראיתי שיש אסימטריה בין השדיים... הבנתי שהצורה עדיין לא סופית, אך ככל שעברו השבועות האסימטריה רק הלכה וגדלה, כך שהיום 3 וחצי חודשים לאחר הניתוח, אני מבינה שצורת השד היא כמעט סופית ולכן סבורה ביותר שהאסימטריה תישאר. מצב זה גורם לי עוגמת נפש רבה, שכן במקום להיות מרוצה מתוצאות הניתוח אני מאוכזבת. בכל ביקור אני פונה אל המנתח בבקשה לתיקון האסימטריה, אך הוא טוען שהאסימטריה לא משמעותית. לפי דעתי (ודעות אחרים) קיימת אסימטריה די משמעותית שאפילו בולטת לעיתים בבגדים. (אציין שלפני הניתוח השד השני, שעכשיו קטן יותר, היה גדול יותר, והוכנסו שתלים זהים בגודלם). האם במצב זה אני ראויה לתיקון? ומה עליי לעשות כאשר המנתח אינו מוכן לתקן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסימטריה כתוצאה מניתוח!

הוספת תגובה

• מאוכזבת

ד``ר רן טליסמן
    27/11/2008

ראשית שיחה גלוייה עם המנתח זה השלב הראשון באם לא מסתדר בקשי ממנו להפנות אותך לקולגה שלו באם לא מסתדר פני לכל אחד מהמומחים לכירורגיה פלסטית לייעוץ אישי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו