מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למי פוניםליאל16/07/2007
הבנתי את הענין שאתם לא ממליצים על רופאים וכו" אך עדין אני לא יודעת למי לפנות איך בכל אופן אוכל לזהות מי אמין ומי מנצל את היותי נערה שרוצה לעבור ניתוח מבלי שום מידע על הענין הכספי ,האם יש דבר כזה פלסטיקאי ?
זה יותר אמין כאשר מבצעים את זה בבתי חולים או שזה סתם דרך לסחוט עוד כסף ,מי יותר זול רופא פרטי או מכון לכל הנושא הזה [לצורך השוואה בלבד ,נטורפיל או ד"ר מרקוס הראל]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל
לריסה17/07/2007אגב אם יש לך עוד שאלות- את יכולה להשאיר לי אי מייל ואני אשמח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי פונים
ד''ר יוסף טמאן17/07/2007צדקת.
איננו ממליצים על רופאים.
אבל את יכולה לעשות שעורי בית טובים באם תקראי מספר כללים, איך בוחרים מנתח פלסטי.
כנסי לאתר הרשמי של האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ותקראי איך בוחרים מנתח.
אני מתרשמם שגילך רך. לכן תוועצי עם חברים, בני משפחה, אולי כאלו שעברו ניתוח.
אל תחפזי, חישבי היטב, תפגשי עם 2-3 מנתחים פלסטיים. תשמעי מה יגידו לך.אינני מציע להפגש
עם יותר אחרת תכנסי לבילבול בלתי רגיל.
המנעי מלהפגש עם רופאים אנונימיים אשר נמצאים מאחורי וילון של מכון זה או אחר.
אלא באם את יודעת שרופא ספציפי שאת מעונינת בו עובד באחד המכונים.
אבל, לאותו רופא לרוב יש גם קליניקה פרטית, כך שתחסכי דמי תווך.
אני מקוה שעזרתי במשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)