על סף ניתוח אף, אבל פוחדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף ניתוח אף, אבל פוחדת
    נטלי
    07/03/2007

שלום, אני בת 16 ויש לי תור לעשות ניתוח אף בחופש פסח...כבר הייתי אצל הרופא והוא סיפר לי איך אני ארא ואני כבר שנים מתה לעשות את הניתוח אבל פתאום נכנס לי פחד רציני...
    אני מפחדת שהרופא יעשה טעות ויתבלבל ואני אראה כמו חזירון! אני גם מפחדת מהניתוח עצמו כי סיפרו לי שמרגישים הכל ושומעים את הדפיקות של הפטישים על האף.....

אנ מתה מפחד אבל אני גם מתה לעשות את הניתוח....האם זה נחשב ניתוח מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף ניתוח אף, אבל פוחדת

הוספת תגובה

• על סף ניתוח אף

ד''ר יוסף טמאן
    07/03/2007

ניתוח אף איננו ידוע כניתוח אשר יש בו סכנות המייחדות אותו מניתוחים אחרים.
    לפי מה שאני קורא מדבריך, עדיין יש לך לא מעט שאלות, פחדים והתלבטויות.
    לכן מומלץ מאד כי תפגשי לפחות פעם אחת נוספת עם הרופא שלך וכמובן בנוכחות הוריך
    שהם עדיין האפוטרופוסים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נפגשנו איתו פעמיים

נטלי
    08/03/2007

ואת האמת הוא כבר הסביר לי הכל..שיש הרדמה מקומית, שזה ניתוח פשוט ושאין לי מה לדאוג....
    פשוט רציתי לשמוע עוד חוות דעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

נסטי
    09/03/2007

חמודה עשיתי ניתוח אף לפני שבועיים...קודם כל תעשי את זה בהרדמה כללית אל תלכי על מקומית כי זה לא קל(חברה שלי עשתה).....כן שבעיים ראשונים לא תרגישי נוח אבל אחרי זה לא תשימי לב כבר....העיקר שתעשי אף אצל רופא טוב ותעשי אותו מתאים לפנים(לא לכל אחת מתאים אף של בובת ברבי) הוא חייב להראות טביע....בהצלחה!:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנטלי

ד''ר אבי וינברג
    12/04/2007

נטלי שלום רב
    ניתוח אף ניתן לעשות בהרדמה מקומית וטשטוש או בהרדמה כללית .היום שההרדמה הכללית נעשית באמצעות חומרי הרדמה מתקדמים יותר הפועלים למשך זמן קצר יותר ואמצעי הניתור המשוכללים,הפכו ניתוח אף בהרדמה כללית לבטוחים יותר .אני עושה היום מעל 95% מניתוחי האף שלי בהרדמה כללית.בנושא בחירת המנתח אני ממליץ לפנות ליעוץ למספר מומחים להתרשם ולבחור את המנתח שאיתו את מרגישה בטוח יותר.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח אף

ויקי
    10/04/2007

שלום לכולם
    יש לי שאלה לכולם
    האם מישהו מכיר את הסיבוך כזה אחרי ניתוח אף: עור נדבק לעצם במקום הכנסת השתל ובולטים לי עכשיו 2 פסים כחולים. אני ממש בהלם כי זה מאוד מכוער המנתח אמר לי לעשות מסג'ים ולהגיע אליו . איך אפשר להפריד עור מהעצם . תגיבו בבקשה אני חייבת תמיכה ודעות נוספות. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לויקי

ד''ר אבי וינברג
    12/04/2007

ויקי שלום
    למי שעושה מספיק ניתוחי אף, לעיתים רחוקות אמנם יכולים להופיע סיבוכים מעין אלה.אם את לחוצה ורוצה לקבל חוות דעת ספציפית וללא פגיעה במנתחשלך, את מוזמנת לבדיקה ללא תשלום במרפאתי.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו