ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף
    פיצי1
    17/07/2007

האם ביצעת ניתוח אף למי שנולד עם שפה שסועה?
    האם יש רופאים פלסטים מיוחדים לכך או שכל רופא שמתמחה בפלסטיקה יכול לבצע את הניתוח?
    אולי ידוע לך בבי"ח במחוז חיפה שמות של רופאים שמתמחים בכך? תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף

הוספת תגובה

• שפה שסועה, חיך שסוע, עוות באף.

ד''ר יוסף טמאן
    17/07/2007

בשלב הראשוני כמעט מייד לאחר הלידה מתקנים את השפה וחיך השסועים (או שניהם יחדו)על מנת
    שהתינוק יוכל לינוק ולאכול.
    לגבי האף לרוב יש להמתין יותר זמן, למעט מקרים חריגים.
    באם הנך גר בצפון, ממליץ לפנות למחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים רמבם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה לא מאוחר מדי, יש רופאים במחלק

היימיש
    08/03/2009

ה ברמב"ם שאני מחויב בפניך לא לעבור דרכם. 12 שים שאני חי בגיהנום ואין שום דבר בעולם הזה שמצליח להחזיר אותי למסלול חיים תקין. איבדתי הכול בגלל ניתוח לתיקון האף אצל פלסטיקאים ברמב"ם. הם עשו הכול בשביל לטשטש את הכישלון. החיים שלי נחרבו לחלוטין, למעשה אני די זומבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצער לשמוע

מיקי
    17/03/2009

על מקרים כאלו ולכותבת, האזהרות הללו כמו שציינו פה הינן חשובות ביותר. תבדקי טוב טוב למי את פונה. אנשים מתפשרים על דברים אבל עם הגוף אסור לשחק אני עברתי לא מזמן ניתוח אף וראיתי תוצאות נפלאות אבל לפני כן בדקתי טוב טוב בידי מי אני מפקידה את גופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו