מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףפיצי117/07/2007
האם ביצעת ניתוח אף למי שנולד עם שפה שסועה?
האם יש רופאים פלסטים מיוחדים לכך או שכל רופא שמתמחה בפלסטיקה יכול לבצע את הניתוח?
אולי ידוע לך בבי"ח במחוז חיפה שמות של רופאים שמתמחים בכך? תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה שסועה, חיך שסוע, עוות באף.
ד''ר יוסף טמאן17/07/2007בשלב הראשוני כמעט מייד לאחר הלידה מתקנים את השפה וחיך השסועים (או שניהם יחדו)על מנת
שהתינוק יוכל לינוק ולאכול.
לגבי האף לרוב יש להמתין יותר זמן, למעט מקרים חריגים.
באם הנך גר בצפון, ממליץ לפנות למחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים רמבם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה לא מאוחר מדי, יש רופאים במחלק
היימיש08/03/2009ה ברמב"ם שאני מחויב בפניך לא לעבור דרכם. 12 שים שאני חי בגיהנום ואין שום דבר בעולם הזה שמצליח להחזיר אותי למסלול חיים תקין. איבדתי הכול בגלל ניתוח לתיקון האף אצל פלסטיקאים ברמב"ם. הם עשו הכול בשביל לטשטש את הכישלון. החיים שלי נחרבו לחלוטין, למעשה אני די זומבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצער לשמוע
מיקי17/03/2009על מקרים כאלו ולכותבת, האזהרות הללו כמו שציינו פה הינן חשובות ביותר. תבדקי טוב טוב למי את פונה. אנשים מתפשרים על דברים אבל עם הגוף אסור לשחק אני עברתי לא מזמן ניתוח אף וראיתי תוצאות נפלאות אבל לפני כן בדקתי טוב טוב בידי מי אני מפקידה את גופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)