מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאת ציסטהעידן01/01/2009
שלום, יצאה לי ציסטה בלחי שמאל של הפנים, באזור בלוטת הפרוטיס, שכנראה אצטרך להסיר. רציתי לדעת, האם ניתן להסיר את הציסטה מתוך הפה ולא חיצונית כדי להמנע מצלקת ? יש דרכים אחרות להסיר את הציסטה בלי צלקת ? בUS שעשו לי נמצא כ : ממצא היפואקוגני בגודל 0.3 * 1 ס"מ. ממוקם שטחית לשריר והתוכן אחיד פרט לפס אקוגני. אני משתחרר משירות קבע בקרוב, ואצטרך להצטרף לאחת מקופות החולים. אני מעדיף לעשות את הניתוח בצורה פרטית, האם בקופת חולים כללית (שראיתי שאחד הרופאים בפורום עובד בה) ניתן לעשות ניתוח פרטי ולקבל החזר ? בכל מקרה לא אסיר את זה עכשיו אלא רק עוד חצי שנה שאחזור מטיול בחול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה תוקפים את הציסטה
ד''ר יוסף טמאן02/01/2009ניתן להסיר את הציסטה, אני מניח כי מדובר בציסטה של בלוטת חלב, מתוך חלל הפה.
אבל בשני תנאים.
1. איננה בסמיכות ממש לצינור הראשי של בלוטת הרוק.
2.איננה נמצאת מאד שיטחית מתחת לעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן לדעת את הדברים האלו ?
עידן03/01/2009האם לפי התוצאת US שהקראתי בהודעה המקורית ניתן לדעת או שצריך לעשות עוד בדיקות ? שהייתי אצל כירורג פלסטי אחד לפני זמן מה, הוא אמר לי שלהוציא מתוך הפה אומר לפתוח את כל השריר, ושיש סיכוי של זיהום כאשר מוציאים את הציסטה מתוך חלל הפה. האם הוצאת מתוך חלל הפה היא נטולת סיכונים באופן כללי כמו הוצאת הציסטה חיצונית ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
ד''ר יוסף טמאן04/01/2009צר לי אך לא ניתן לבצע יעוץ רפואי מלא בהתכתבות.
עליך לפנות למנתח פלסטי או כירורג פה ולסת ולשאול את כל השאלות לגופו של ענין, תרתי משמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים...ועוד שאלה קטנה
עידן07/01/2009אני אכן אגיע לחוות דעת נוספת. ביום האחרון קרה משהו יוצא דופן. הציסטה בימים האחרונים קצת גדלה חיצונית וגירדה, והשתדלתי לא לגעת בה. במקרה הסתכלתי עליה היום בערב ונגעתי לידה , ואז יצאה ממנה הפרשה לבנה כזאת לכמה שניות. מה זה אומר ? האם יכול להיות שזה בכלל לא ציסטה ושברגע שהנגע הזה יתרוקן ככה עוד כמה פעמים הוא יעלם ? הבנתי שציסטה יכולה להזדהם, אבל אף אחד לא אמר שהיא יכולה להתרוקן חיצונית ככה, מה שגרם לי לחשוב שאולי זו אבחנה שגויה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)