ניתוח לטיפול בהזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לטיפול בהזעת יתר
    עטרה
    08/01/2009

בעלי סובל מאוד מהזעת יתר בכפות הידיים. לאחרונה שוחחנו על טיפולים לכך, והוא אמר לי שקרא שישנו ניתוח של הסרת בלוטות זיעה ושעושים אותו במרפאות פרטיות כגון פרופורציה, וכו'. האם אפשר לקבל פרטים על ניתוח כזה? האם הוא מסוכן מבחינה כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לטיפול בהזעת יתר

הוספת תגובה

• ניתוח פניני/טמאן

ד''ר יוסף טמאן
    10/01/2009

ניתוח פניני/טמאן לגרד ושאיבת בלוטות זעה, מיושם עם תוצאות טובות מאד בבתי שחי בלבד.
    איננו מיועד לכפות הידיים.
    ניתוח זה מבוצע רק על ידי בישראל ובידי דר פניני בלוס אנגלס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאב
    14/01/2009

אני ממליץ על הניתוח. היתה לי בעיה נוראית ומביכה של הזעת ייתר בידיים, בבית השחי, ברגליים ובפנים. זה הדבר הכי טוב שעשיתי, אין ספק שזה היה "מאסט" מבחינתי! החיים שלי השתנו ללא היכר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

אלכס
    18/01/2009

לא הבנתי! איך עברת ניתוח שפתר לך הזעעה בהרבה מקומות. אין ניתוח כזה. מה שנכון זה שהפלסטיקאי טמאן באמת אשף בניתוח בבית שחי אבל לא עושה ניתוח במקומות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו