הקטנה של שפתיים פנימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנה של שפתיים פנימיות
    :> ילדונת
    10/01/2009

שלום, אני בת 16 והשפתיים הפנימיות שלי לא סימטריות די גדולות, מגעילות ובולטות. זה נורא מפריע בחיי היום-יום שלי, בתיפקוד הכללי שלי, ומוריד לי מהביטחון העצמי. אני מתביישת לדבר על זה עם אמא שלי ולומר לה שאני רוצה לקצר אותן, ואני די חוששת שאם אלך לרופא הוא לא יתן לי אישור לעבור ניתוח להקטנה של השפתיים הפנימיות, מהעובדה שאני קטינה וצריך אישור הורה. השאלות שלי: 1. מאיזה גיל מותר לעבור ניתוח זה? ומה התנאים לניתוח? 2. איך הניתוח מתבצע? כמה זמן? 3. כמה עולה הניתוח בדרך כלל? אני ממש מתנצלת אם התשתי אותכם עם השאלות, מקווה שתיתנו לי את התשובות הנכונות, תודה מראש, נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנה של שפתיים פנימיות

הוספת תגובה

• מדוע איני מקבלת תשובה?

:> ילדונת
    12/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתיים פנימיות

ד''ר יוסף טמאן
    12/01/2009

במידה ואת מרגיששה שמשהו לא בסדר, קודם עליך לפנות לבדיקה רפואי (רופא, רופאת נשים),גם בקופח
    ובלווי ההורים.
    או שתמתיני עד שימלאו לך 18 שנה ואז תוכלי לעשות לבדך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו