מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת פיטמות נוספותעומרי20/01/2009
(SUPERNUMERARY NIPPLE) יש לי מתחת לפיטמה אחת עוד 2 פיטמות חומות קטנות עם נקודה קצת יותר בלוטת לבנה באמצע שלהן. ועוד פיטמה אחת נוספת מתחת לפיטמה האמיתית השניה.. זה לא בדיוק עוד פיטמות אבל כמו כתם לידה כזה שניראה כאילו יש עוד פיטמות. זה ממש מפריע לי ואני לא מוריד בגללזה חולצה בציבור. האם אפשר להסיר זאת בניתוח? האם זה ניותח מסוכן? משאיר צלקות? כמה עולה בערך כזה דבר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות נוספות?
ד''ר יוסף טמאן21/01/2009בסבירות גבוהה ניתן לטפל בזה.
אבל דורש בדיקה מקדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליהיא גור21/01/2009לי היתה בעיה דומה. חוץ משתי הפטמות, היתה לי עוד אחת קטנה מתחת לשד הימני. זה מאוד הביך אותי להתפשט ליד גברים.. בסוף החלטתי שעל החיים ועל המוות אני מורידה אותה ויהי מה!!!! הדבר היחידי שאני מצטערת עליו זה שלא עשיתי את זה קודם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא נשארו סימנים בכלל?
עומרי21/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליהיא גור22/01/2009צלקת מאוד מאוד קטנה וכמעט בלתי נראית.
אני העדפתי את הסיכון של צלקת מאשר להשאר עם הפיטמה הזו!
אבל בזכות עבודה טובה של המנתח ויכולת החלמה טובה של העור הכל עבר בשלום ואין לי תלונות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליהיא.
עומרי26/01/2009אפשר לקבל את המייל שלך כדי שאוכל לשאול אותך מספר שאלות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)