ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף
    עמר
    31/01/2009

היי, שמי עמר ואני בן 16 וחצי. כל החיים שלי אני לא נושם דרך האף. כשאני סוגר את הפה ומנסה לנשום "בכוח" דרך האף לאחר כמה שניות אני מרגיש חנק וצורך לפתוח את הפה ולקחת אוויר, למרות שאם אני מנסה בכל זאת להישאר ולנשום רק דרך האף, אז אני מצליח, אבל אני מרגיש מאוד אטום ולחץ על הנשימה.. אני מתלבט אם כדאי לעשות ניתוח בכלל. שאלות בבקשה: 1. אני מניח שבגלל שאיני יכול לנשום מהאף זה מוריד פרופיל בצבא, נכון? אם אני עושה ניתוח שבסופו אוכל לנשום דרך האף, הפרופיל יעלה ל97? 2. העצם שלי באף טיפ טיפה בולטת, האם הניתוח מיישר אותה? 3. הניתוח באף משפיע על הקול? 4. הניתוח נחשב למסובך? מסוכן? זהו לבינתיים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף

הוספת תגובה

• עמר

ד``ר רן טליסמן
    31/01/2009

ראשית דע לך כח ללא בדיקה מקיפה של תוך האף לא ניתן לדעת מה בדיוק הבעייה ואם אכן יש חסימת דרכי אוויר אזי פתיחה שלהם תועיל לנשימה
    שנית לגבי שינוי בקול, יש שינוי קל מאוד שיכול לעיתים רחוקות להפריע קלות למי שעיסוקו העיקרי הינו שירה אופרה וכדו'
    שלישית, לגבי סיכומים אמיתיים בניתוח קלושים ביותר מלבד אחד שאסור לך לשכוח והוא שיתכן שלא יהיה שיפור ממשי בנשימה דרך האף למרות שהניתוח היה האמצעי הנכון לנקוט בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו