מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודפי עור מציקים-באישור הקופה....יניר29/07/2007
שלום שמי יניר...
אני בן 23 ועשיתי דיאטה ענקית שהורדתי קרוב ל-50 קילו...
נשארו לי עודפי עור
עברתי לפני שנתיים ניתוח בודי ליפט באופן פרטי..הניתוח יצא פשוט טוב מאוד....
ואפילו הצלקות יפות השתטחו וביצעתי עליהם קעקוע אומנותי ככה שהכל מבחינתי מושלם...
מעבר לזה נשאר לי עודפי עור ביריכיים הפנימיות..שזה בניגוד לאופן האסתטי של זה שנראה לא טוב..זה מלווה בבעיה תפקודית שאפילו כל יום אני ממש בוכה מזה...
מגרד לי כל הזמן ברגלים הפנימיות..
שפשפות..
עושה לי ריח רע מאוד מזיעה משם..
למרות שאני מתקלח בגלל זה 3 פעמים ביום.
אני לא יכול עזבתי שתי עבודות בגלל זה...
אני לא יכול יותר...
ואין לי כסף לניתוח..
מה עלי לעשות??
אני יכול לפנות לקופה שתאשר לי את הניתוח?
יש לי תור לרופא עוד בעוד שבוע האם הוא יפנה אותי לפלסטיקאי מהקופה?
שאני מבין שזה אתה ....
האם אתה תאשר ניתוח כזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודפי עור מציקים-באישור הקופה.ניר
ד''ר יוסף טמאן29/07/2007הקופות אינן מאשרות ניתוחים קוסמטיים לביצוע על חשבונן, כי אלו לא בסל הבריאות הממלכתי.
לא בכדי עשית גם את הניתוח הראשון באופן פרטי אני מניח בידיעה שלא יאושר על ידי הקופות.
בניתוחים פוסט-בריאטריים צריכים להתקיים הפרעות בדרגת חומרה קשה ביותר אשר נמדדת
על ידי הרופא הבודק על מנת לאשר ניתוח בחריגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הבעיה יותר מאסתטית כבר....
יניר29/07/2007הבעיה כבר נהפכה לתיפקודית....
מה עוד צריך לקרות כדי שהמנתח הפלסטי מטעם הקופה יאשר??
יש לי שפשפות גירודים אדמומיות...
קושי בהליכה
זיעה נוראית וריח רע שמצריך ממני להתקלח..וכמובן שבין כל זה יש את העניין הקוסמטי כמובן.....
אז מה לא יאשרו לי??
ומי צריך לאשר??
המנתח הפלסטי??
חוץ מזה...
לגבי הבודי ליפט שביצעתי..לא היה לי בעיה תפקודית זה היה בעיה יותר אסתטית..
לעומת העודף עור ביריכיים שמלווה גם בבעיה תפקודית יום יומית..ואני בן 23 כולה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)