לאחר ניתוח- נפיחות בפיטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח- נפיחות בפיטמה
    דנה
    06/02/2009

שלום רב, אני בת 26 ולפני כחודשיים ושבוע עברתי ניתוח להגדלת השדיים מתחת לשריר. כעבור מספר שבועות לאחר הניתוח ציצי ימין שלי היה קצת נפוח וממש כאב לי סביב הפיטמה והיא הייתה בעלת רגישות באופן קיצוני. לא יכלתי אפילו לשים חגורת בטיחות ברכב היות וזה היה בלתי נסבל. ממש יום אחרי שהורדתי את החזייה הרפואית, הכאבים נעלמו. מאותו היום, הפיטמה שלי מתנפחת ואז הנפיחות יורדת...אחרי כמה שעות שוב מתנפחת ושוב יורדת וכו. הרופא שלי אומר כי זה נורמלי וכי אין לי מה לדאוג, אך אני ממש דואגת...רציתי לדעת האם זה באמת בסדר ונורמלי, ולדעת האם יש איזו בדיקת דם או בדיקה אחרת שניתן לעשות בכדי לדעת שהכל תקין...חשוב לציין כי התפרים בסדר גמור וכי אין חום. בתודה מראש. דנה המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח- נפיחות בפיטמה

הוספת תגובה

• הפטמות של דנה

ד''ר יוסף טמאן
    08/02/2009

מה שאת מתארת זו תופעה די שכיחה לאחר ניתוח שדיים.
    כמובן ברמות שונות של שינויים בתחושה.
    אני ממליץ לא להלחץ. רוב הסיכויים שזה יחלוף עד 8 חודשים.
    תוכלי להשתמש במשחת אמלה לסירוגין להקלה זמנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הייעוץ ד"ר :)

דנה
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו