תוצאות ניתוח הגדלה + הרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות ניתוח הגדלה + הרמה
    נועה
    14/03/2007

עברתי ניתוח של הגדלה + הרמת חזה , הוכנסו שתלים 350cc , כבר לאחר הורדת התחבושת שמתי לב שהפטמות לא ממש באותו גובה אך זה לא כל כך בלט, , חודש לאחר הניתוח נבדקתי ע"י הרופא המנתח אך הוא לא ייחס לכך חשיבות רבה ודי התעלם מכך.. כיום לאחר 3 חודשים כשהחזה פחות או יותר בממדיו הסופיים.. הדבר בולט מאד. אציין כי קודם כשהחזה היה נפול הבעיה לא הייתה קיימת. כמו כן נראה כי החזה כבר מעט צנח,
    האם זה נורמלי או שצניחה לא אמורה להיות ובטח לא כל כך מהר ? האם זו אחריותו של המנתח ? האם מומלץ לעבור שוב ובהקדם ניתוח תיקון של הפטמות ושל הנפילה או שצריך להמתין ?
    לדעתי זו אחריותו של המנתח , האם אני טועה ? מה אתה מציע ?...התוצאות כעת די מביישות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות ניתוח הגדלה + הרמה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר אבי וינברג
    18/03/2007

נועה שלום
    אני מציע לך לפנות לרופא שניתח אותך .אם הוא רופא מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ,אין לי ספק ביכולתו לתקן את גובה הפטמות והצניחה הקלה .הסיבוכים
    עליהם את מתלוננת מוכרים וניתן לתקנם .את התיקון כדאי לעשות מינימום 6 חודשים אחר הניתוח הראשון.

בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו