מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפת שתל סיליקון?קארין25/02/2009
שלום דר.. אם תוכלו בבקשה לעזור לי להבין משהו שמדאיג אותי מאוד.. אני בת 28, לפני 10 שנים עשיתי הגדלת חזה (סיליקון גל,מתחת לשריר). בבדיקת ביופסייה טרוקט שנעשתה לי לא מזמן (בגלל גוש בשד- לבסוף נמצא שפיר ולא מזיק) הרופאה המבצעת של הביופסייה עשתה בזמן הבדיקה אולטרסאונד (רק בשד ימין שנבדק בו הגוש הנ"ל) אמרה שהסיליקון לא נראה לה ככ בסדר, ושיש בלוטות בבית השחי עם סיליקון. בתוצאות הבדיקה כתבה (רק הקטע המתייחס לסילקון אני מצרפת): "יש לציין ששתל הסיליקון מראה אקוגניות בלתי אחידה עם סימן STEPLADDER בלוטות בבית השחי עם סיליקון. לסיכום, חשד לדליפת השתל, מומלץ MRI" יש לי תור לMRI לעוד חודש.. אבל אני מאוד מודאגת, אני לא ממש רוצה לעבור עכשיו ניתוח להחלפת הסיליקון..ומקווה שמה שהיא ראתה לאו דוקא מראה על קרע בשתל. לשאלות שלי, אם בבקשה תוכלו לעזור: 1.האם מה שהיא תיארה מראה בוודאות על קרע בשתל? 2.האם תיתכן דליפה גם ללא קרע? 3.האם זה מסוכן? במידה ויש קרע האם חייבת מיידית להחליף את השתל או שזה סובל דיחויי? אציין רק שאין לי שינוי צורה בשד או כל תופעות למיניהן.. סליחה על ריבוי השאלות פשוט חוששת מאוד. קארין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג השתלים-
קארין25/02/2009רציתי להוסיף, בדקתי עכשיו במסמכים שלי לגבי סוג השתלים שהושתלו לי (זה נעשה במרפאה שכבר לא קיימת ) כתוב ככה MENTOR Siltex low bleed gel- filled mammary prosthesis lot L 18969 מדובר בג'ל...אז איך יתכן שזה ידלוף בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
ד``ר רן טליסמן28/02/2009לא בהכרח
כן יש מה שנקרא בשתלים הישנים דלף מיקרו ללא קרע
אין בזה ככל הידוע סכנה לחלות במחלה מסוכנת ואין צורך מיידי בהחלפה אבל כן יש צורך במעקב קפדני אצל רופא מומחה רצוי המבצע של הניתוח באם אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר, ו..
קארין01/03/2009הרגיע אותי לדעת שיש אופצייה שמדובר רק בדליפה טבעית של השתל ושזה לא מסוכן...אעשה את האמ אר אי כדי לראות את המצב. האם השתלים שלי אכן נקראים מהדור הישן? למרות שהם ג'ל ומעטפת מחוספסת? אין חי מושג איפה הרופא שעשה לי, כי המרפאה נסגרה, אבל אני רואה שאתה נמצא בצייטלין (ממש קרוב לבית שלי) ניתן לבוא אליך כשיהו תוצאות האמ אר אי ליעוץ? כדי לדעת מה דחיפות ההחלפה? תודה ושבוע מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע אינטראקפסולרי בשתל אחד
דינה16/03/2009יש לי שתלים ישנים- 25 שנה. אני עוקבת ובודקת אחר מצבם. ממגורפיה ואולטראסאונד. בבדיקת MRI אחרונה נמצא שאין כל דליפה מהשתלים, אבל, באחד מהם נמצא קרע אינטראקפסולרי . ללא דליפה אקסטראקפסולרית. מה זה אומר? האם זה דורש החלפה מיידית של השתלים? מה ההשלכות? כמה זה מסוכן/חמור תודה מראש על התשובה דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה והשתלים הישנים
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009שתלים מהדור הישן - לפחות מלפני 25 שנה שנימצאים בגופך, היה צורך להחליפם כבר לפני שנים רבות.
תוחלת החיים שלהם הסתיימה מזמן.
יש צורך בהחלפה/הוצאה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)