לדר' טמאן בעניין חיוך חניכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר' טמאן בעניין חיוך חניכי
    ענת
    03/03/2009

שלום דר', קראתי את המאמר שלך לגבי חיוך חניכי.. רציתי להתייעץ עימך, ראיתי מאמר נוסף של רופא אחר קבעתי ייעוץ עימו ונאמר לי שרק ניתוח בחניכיים יכול לעזור (שזה אומר חיתוך חניכיים עליונות ותיקון בלייזר ולאחר מכן לקצר את השיניים, מקווה שהבנת אותי - כל זה בשביל חיוך חניכי בעלות מאוד מאוד יקרה של 40,000 שח' ???)... האם זה הכרחי או שיש טיפולים אחרים, ראיתי שכתבת שבוטוקס יכול לעזור.. הייתי שמחה אם תוכל לפתור לי את הבעיה. בדרך פשוטה אך יעילה יותר. אני ממש מתוסכלת מהחיוך שלי. בתודה, ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• gummy smile

ד''ר יוסף טמאן
    03/03/2009

בכנות לא הייתי מציע לך לעבור ניתוח מסוג זה והסיבות הן מרובות.
    הניתוח קשה ומורכב גם למנותח וגם למנתח.ולרוב צריך להוציא גם פרוסה מעצם הלסת העליונה.
    יש סיבוכים ותקופת ההחלמה היא מאד ארוכה. אם עושים זאת-מה יקרה?
    יופיעו שינויים במנשך של שיניים- לרוב דורש טיפול
    פרק הלסת יכול לעבור שינוי תפקודי ולגרום לכאבי פרק ולעיתים לשחיקת סחוסים וכאב כרוני
    וגם הפרעה בלעיסה
    ויש עוד.
    הרמת קשתות החניכיים תגלה את החלק העליון של השן שמתחילה להיות חלק מהשורש ואיננה חשופה לאמאיל של השן- רע לשיניים.
    קיצור השן מלמטה על מנת לפצות על "שיני סוס"- תגרום לבעיה דומה - כך שהפגיעה בשיניך לטווח ארוך תהיה ודאית.
    אל נשכח שמדובר בבעיה קוסמטית ולכן יש לחפש את הדברים הפשוטים.
    שיתוק חלקי של שריר מרים השפה העליונה באמצעות בוטוקס לרוב משפר את המצב
    למרות שהוא לזמן קצוב של כחצי שנה.ומדובר בשניים עד שלושה טיפולים שאורכים כחמש דקות.
    השפה שהופכת להיות חלשה יותר איננה חושפת את השיניים באופן קיצוני בזמן חיוך ובכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר'.. עוד שאלה קטנה

ענת
    03/03/2009

גם אם השפה עליונה שלי יחסית קצרה בוטוקס יכול לעזור? נ.ב. תודה רבה על התגובה הקודמת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו