מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקעים מתחת לעינייםיסמין15/03/2009
היי, יש לי שקעים מתחת לעיניים ורציתי לדעת אם מזריקים שומן עצמי מתחת לעיניים האם זה גורם לכך שהם נראות נפולות יותר כי השומן שהוזרק מושך אותן כלפיי מטה? או שאולי זה עושה את הפעולה ההפוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השקעים של נופית
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009הטכניקה של השתלת שומן עצמי היא טובה ולרוב מביאה תוצאות טובות במספר טיפולים.
שומן ניתן להשתיל היכן שחסר הוא איננו מפיל ואיננו מרים אלא ממלא את החסר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מהזרקת שומן -תוצאות נוראיות
הילי16/03/2009זה ממש לא בסדר לומר על הזרקת שומן שהיא מומלצת -לי הזריקו שומן עצמי ורק הסתבכתי -לא מומלץ בכלל ! יש רופאים מועטים בארץ שבאמת יש להם ניסיון במילוי שקעים מתחת לעיניים -כדאי שתעשי טוב טוב שיעורי בית ובטח לא עם שומן עצמי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילי
ד``ר רן טליסמן17/03/2009כמו בכל תחום בחיים עדיף להיות מטופל על ידי מי שמכיר טוב את התהליך
כמו בכל פעולה שהיא תמיד משהו יכול להשתבש
שומן עצמי חומר מצויין באופן כללי ובאינדיקציה הנכונה הוא יעיל ומומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגוגל יש המון חומר ומאוד עוזר
הילי19/03/2009אני נכנסתי לגוגל ורשמתי : מילוי שקעים מתחת לעיניים ועלה לי המון חומר מצוין ! וזה מאוד עזר לי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)