מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינפוף וניתוח אףמיקי18/03/2009
הבת שלי בת 17 ומדברת עוד מהילדות בסוג של אינפוף. לי כבר לא קל להבחין בו אבל היא מתלוננת על תגובות מציקות מצד חבריה. אני חייבת להגיד שלא מדובר באף סתום, אלרגיה או נזלת כרונית. אמנם בדקתי את זה לפני שנים, אבל היא היתה ללא שום בעיה. עכשיו היא הכניסה לה לראש שהיא רוצה לעבור ניתוח להקטנת האף ואני שואלת האם זה יכול לעזור לאינפוף או אולי כמו שמישהו אמר לי זה יכול להחמיר את התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
דקל23/03/2009האם הכוונה זה לעשות ניתוח אף כמשהו אסתטי? או משהו שקשור למחיצת האף? כי זה ממש שונה- או שהיא חושבת על משהו פלסטי- ואז זה קשור לתחושת המראהשלה שאולי היא מתרצת את הסיבה באינפוף...ואולי הבעיה היא בכלל מחיצתהאף, אולי פוליפים בסינוסים? מה בדיוק הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפוף
מורנוש24/03/2009נראה לי שכן אבל זה שאלה אם היא רוצה באמת לשנות אסתטית ואז אולי כדאי לעזור לה עם זה. יש כיום הרבה אפשרויות אבל באמת לפני שאני מדברת על דברים שאני לא יודעת יש לי רעיון טוב יותר, תפני למרפאה שעושה ניתוחי אף בצורה מקצועית ומדהימה ויכולים ליעץ לכן מה אפשר לעשות עם זה וכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל זה הפניתי לכאן את השאלה
מיקי26/03/2009רק בכללי אני רוצה לדעת. רק זה חסר לי שאני אתייצב עם הבת שלי באיזה מרפאה סטייל כללית או פרופורציה ואז בכלל אני לא אוכל להתחמק מזה, והיא לא תעזוב אותי. אז לפני שאני "משחררת את החיה" הייתי נורא שמחה לשמוע מאיזה רופא כאן (הם עונים לפעמים?) רק לגבי הסיכוי להגברת האינפוף שמישהו אמר לי בעקבות ניתוח פלסטי אסטתי באף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים אה?
מורנוש26/03/2009ברגע שהם רוצים משהו ...
אני מקווה שתוכלי לקבל פה תשובה מרופא ולקבל החלטה טובה שתעזור לבתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בספק אם זה יכול לעזור...
לילי26/03/2009זה כמו שתלכי לעשות ניתוח עיבוי שפתיים בכללית אסתטיקה בגלל שיש לך ריח רע מפה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה... לא הבנתי את הבדיחה :(
מיקי27/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כאן רופאים שעונים?
מיקי27/03/2009סליחה שאני נודניקית אבל אני אשמח מאוד לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי
ד``ר רן טליסמן27/03/2009הקטנת האף היא בעלת פוטנציאל להחמרת האינפוף
אבל ממליץ על בדיקה מקיפה אצל מומחה להגדרת העינין ואפשרויותיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)