הרמה +הגדלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמה +הגדלה
    ספיר
    23/03/2009

אני בת 18 1.65 ומשקל 60 מבנה גופי הוא רחב אך אני לא שמנה. לפניי כשנתיים ירדתי 20 קילו שעליהם אני שומרת היטב. החזה שלי ירד באופן טוטאלי וצנח טיפה.כעת יש לי צניחה קלה וחזה מרוקן מנפח.עוד בעיה היא העטרה-ענקית בגודלה ולא אסטטית-מצריך ניתוח לשינוי העטרה.העטרה היא בערך כ-9 סנטימטר רק שתבין את הבעיה. אתמול הייתי בייעוץ עם דר שנחשב מומחה גדול בניתוחי חזה.הוא ראה את השדיים והעטרה ואמר שמכיוון שיש לי עטרה ענקית וצניחה קלילה לניתוח ההגדלה חובה להוסיף גם הרמה קטנה בשיטת "בנאלי"ושזה חובה. אני מבינה שהחתך הוא סביב לפיטמה מכיוון שחובה להקטין את העטרה הענקית. ניתן לציין גם שאני בחורה בעלת צבע עור כהה מאוד עם נטייה להחלים יפה מאוד מצלקות. הנפח שהרופא המליץ לי הוא 265 סמק מכיוון שהוא חושב שבניתוח כזה לא מחדירים שתל גדול.ואני מסכימה איתו על גודל השתל. האם לדעתך הצלקת בפיטמה היא דבר עד כדי כך מכוער ? האם העובדה שאני כהת עור יכולה לעזור לצלקת? האם אתה חושס שזוהי אכן האופציה הטובה ביותר?(אפילו שלא ראית אותי)?והאם אתה חושב שעטרה כול כך גדולה חובה לתקן.? האם שיטת בינאלי היא שיטה טובה? אשמח אם תענה לי ותיתן לי את חוות דעתך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמה +הגדלה

הוספת תגובה

• לספיר

ד''ר יוסף טמאן
    23/03/2009

באם יש טעות חמורה בניתוחי שדיים (המנתח בעקר שנכנע למנותחת), זה לבצע הגדלת שדיים במצב של נפילה אשר את מתארת.
    ולכן טרם המילוי יש לסדר את השדיים ולהרימם.
    באיזו שיטה?
    זה תלוי במצב השדיים.
    יש 3 אפשרויות - כשמדובר בצלקות
    בנלי
    לוליפופ -"סוכריה על מקל"
    עוגן
    הכל לפי חומרת הנפילה.
    בכל השיטות נתן להקטין את קוטר העטרה- אצלך בכמחצית.
    לגבי הצלקות.
    צלקת היא צלקת היא צלקת.
    אך ברוב המיקרים הן משתפרות עם הזמן כמו יין טוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמה +הגדלה

ספיר
    24/03/2009

למה טעות חמורה?החזה שלי הוא בעל צניחה קלילה ביותר והוא קטן.לכן נדרש גם ניתוח הרמה וגם הגדלה קטנה שתל לא גדול במיוחד על מנת לתת לו נפח. הבעיה שלי היא הפיטמה האם זה נכון להקטין את קוטר העטרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו