מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוחי חזה חוזריםמעיין09/08/2007
לפני כ4 שנים עברתי ניתוח חזה לאחר כשבועיים היה לי שטף דם בצד ימין וכל החזה הימני התנפח וכאב עברתי ניתוח חוזר .לאחר כשנתיים התנפח הצד השמאלי {לא בצורה קיצונית כמו בשטף דם ,וגם לא היה כאב כלשהן} הרופא אמר לי שזה הצתברות נוזל ואני צריכה לעבור ניתוח נוסף,כמו כן היתה בחזה קפסולית רק בצד השמאלי. כשיצאתי מחדר ניתוח{בניתוח זה 2 השדיים נותחו לפי בקשתי } ההרגשה בצד השמאלי הייתה מוזרה והרופא אמר שהיה ניתוח קשה עברתי כריתה בצד השמאלי .לאחר מספר שעות השד השמאלי התנפח והתוצאה הייתה שטף דם למחרת נכנסתי שוב לחדר ניתוח וניקזו לי הדםומאז חלפו שנתיים שוב יש קפוסלה בצד השמאלי ,הוא שוב התנפח קצת ומוזר לי שבצד ימין למעט השטף דם שהיה לאחר שבועיים בניתוח הראשון הכל בסדר ואילו בצד השמאלי יש את הקפסולה ואפילו רואים מין 3 קפוסלות אחת אחרי השנייה כמו וריד נפוח מאוד .אני כרגע שוהה בחול האם מסוכן להשאיר ככה עוד מספר חודשיים ?ואייך זה רק שבצד השמאלי יש את הקפוסלות? ואת הצתברות נוזל?אודה לתשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוב למעין -סיבוכים
ד''ר יוסף טמאן10/08/2007הסיבוכים אשר הופיעו בשני השדיים אצלך הם די לא אופיניים, מה עוד שאת מוסרת על התכווצות קופסית לאחר שנתיים.
לכן כדאי שתבדקי על מנת לטפל בכל הבעיות.
זה לא דחוף ממש מבחינה בריאותית אך עשי זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצות קופסית
מעיין13/08/2007אחרי כמה זמן בדרך כלל ישנה התכווצות קופסית? ומה ניתן לעשות על מנת למנוע אותה -כרגע במצבי לפני ניתוח חוזר או שאני חייבת לעבור ניתוח חוזר ?במידה של ניתוח חוזר מה אתה ממליץ לי לעשות על מנת למנוע ממצב זה לחזור על עצמו ?האם יש שתלים מיוחדים או סגנון ניתוח שונה ?????????אנא ממך עזור לי אני לאחר 4 ניתוחים בפרק זמן של 4 שנים מודה מראש מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצות קופסית
ד''ר יוסף טמאן14/08/2007התכווצות הקופסית או כפי שקוראים לזה, התקשות, באם מופיעה הרי זה כעבור חודשים קצרים
ולא אחרי שנתיים.
טכניקה ניתוחית עדינה, דימום מועט ועוד מקטינים את שכיחות התופעה אך לא מונעת אותה לחלוטין
באחוזים בודדים.
המקרה שלך מאד מוזר ולכן מבלי לעיין בכל ההיסטוריה הרפואית של הניתוחים, יהיה מאד לא רציני לחוות דעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוח חדש של השאלה
מעיין03/11/2007אני מצטערת לא הסברתי את עצמי נכון אחרי מספר חודשיים חלה התקשות בשד ועם הזמן זה גובר אך מה שמוזר שזה רק בשד השמאלי ובנוסף בתקופה האחרונה הוא גם התנפח קצת (אני אחרי שנתיים וקצת מהניתוח ה4)האם יכול להיות שצד אחד לא מקבל את השתל טוב?
והאם אני חייבת לעבור ניתוח נוסף?
מה עלי לעשות על מנת שמצב של התקשות לא יחזור על עצמו ?
מודה מראש על תושבתך ושוב סליחה על הניסוח הקודם מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעין
ד''ר יוסף טמאן04/11/2007לצורך איבחון סופי יש להבדק.
כך כתבתי לך גם באוגוסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)