שתל זז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל זז
    שני
    02/04/2009

השתל זז
    תאריך : 02/04/09 09:32
    מחבר/ת : שני
    אני מזה שנה לאחר הגדלת חזה ובחודשיים האחרונים אני סובלת מתופעה מאוד מוזרה. השתל זז לי כל הזמן לכיוון בית השחי ונהיה לי בקע בחזה. כמו שקע עמוק. זה מלווה בכאבים חדים וחזקים. יש לציין שזה קורה רק בשכיבה וחצי ישיבה. לגביי הכאב הוא מופיע רק כאשר אני משכיבה לעמידה אני חייבת להחזיק את החזה כאשר אני קמה מיכיוון שזה גורם לכאבים חזקים באיזור הפיטמה. חזרתי לרופא המנתח והוא טוען שזה כאב טבעי ושיש תופעות כאלה. האם זה נכון? אני חייבת לציין שאני הייתי לפני כן אם הגדלה ובחיים לא סבלתי והשתל לא זז. מה אני אמורה לעשות? אני לא יכולה ללכת לים ולא כלום. גם כאשר אני מתכופפת החזה נראה כמו איזה שקית שוקו . בבקשה תעזרו לי זה כאב איום למי אני יכולה עוד לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל זז

הוספת תגובה

• השתל הזז של שני.

ד''ר יוסף טמאן
    03/04/2009

אני מעריך על פי התאור שלך שהשתלים מעל השריר ומניח כי רקמת השד שלך יחסית דלה.
    לגבי הכאב.
    יש מצב נדיר הנקרא כאב כרוני לאחר הגדלת חזה.
    סיבותיו מגוונות וגם לא תמיד ניתן לשים אצבע על הבעיה בצורה מדוייקת.
    קיים טיפול נסיוני עם תרופה בשם סינגולייר אשר יכול לעיתים להועיל.
    אפשר לפנות גם למרפאת כאב באיזור מגוריך.
    לגבי השדייים גופא,יתכן וה"כיס" בעבור השתל נבנה בצורה לא מדוייקת והוא פותח יותר מדי לצד.
    הכל דורש בדיקה ולכן מה שכתבתי לך הוא בהסתייגות רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך ד'ר טאמן

שני
    03/04/2009

במידה והכן הבעיה היא ה"כיס" כפיי שציינת איך אפשר לבדוק שאכן זאת הבעיה? ומה עושים במצב שכזה. זה משהו שאמורים לחיות איתו או פשוט לעבור ניתוח חוזר ולהשים שתלים גדולים יותר.? האם אפשר להגיע אלייך לקליניקה בכדיי להתרשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?

ד''ר יוסף טמאן
    04/04/2009

יתכן וקיים פיתרון טכני.
    שינוי מנח שתלים?,החלפת שתלים?
    הכל תלוי במצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו