מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתל זזשני02/04/2009
השתל זז
תאריך : 02/04/09 09:32
מחבר/ת : שני
אני מזה שנה לאחר הגדלת חזה ובחודשיים האחרונים אני סובלת מתופעה מאוד מוזרה. השתל זז לי כל הזמן לכיוון בית השחי ונהיה לי בקע בחזה. כמו שקע עמוק. זה מלווה בכאבים חדים וחזקים. יש לציין שזה קורה רק בשכיבה וחצי ישיבה. לגביי הכאב הוא מופיע רק כאשר אני משכיבה לעמידה אני חייבת להחזיק את החזה כאשר אני קמה מיכיוון שזה גורם לכאבים חזקים באיזור הפיטמה. חזרתי לרופא המנתח והוא טוען שזה כאב טבעי ושיש תופעות כאלה. האם זה נכון? אני חייבת לציין שאני הייתי לפני כן אם הגדלה ובחיים לא סבלתי והשתל לא זז. מה אני אמורה לעשות? אני לא יכולה ללכת לים ולא כלום. גם כאשר אני מתכופפת החזה נראה כמו איזה שקית שוקו . בבקשה תעזרו לי זה כאב איום למי אני יכולה עוד לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתל הזז של שני.
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009אני מעריך על פי התאור שלך שהשתלים מעל השריר ומניח כי רקמת השד שלך יחסית דלה.
לגבי הכאב.
יש מצב נדיר הנקרא כאב כרוני לאחר הגדלת חזה.
סיבותיו מגוונות וגם לא תמיד ניתן לשים אצבע על הבעיה בצורה מדוייקת.
קיים טיפול נסיוני עם תרופה בשם סינגולייר אשר יכול לעיתים להועיל.
אפשר לפנות גם למרפאת כאב באיזור מגוריך.
לגבי השדייים גופא,יתכן וה"כיס" בעבור השתל נבנה בצורה לא מדוייקת והוא פותח יותר מדי לצד.
הכל דורש בדיקה ולכן מה שכתבתי לך הוא בהסתייגות רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך ד'ר טאמן
שני03/04/2009במידה והכן הבעיה היא ה"כיס" כפיי שציינת איך אפשר לבדוק שאכן זאת הבעיה? ומה עושים במצב שכזה. זה משהו שאמורים לחיות איתו או פשוט לעבור ניתוח חוזר ולהשים שתלים גדולים יותר.? האם אפשר להגיע אלייך לקליניקה בכדיי להתרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
ד''ר יוסף טמאן04/04/2009יתכן וקיים פיתרון טכני.
שינוי מנח שתלים?,החלפת שתלים?
הכל תלוי במצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)