מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתים בשיטת ה-VYבת 2203/04/2009
דבר ראשון אני רוצה להודות לכל הרופאים על ההשקעה בפורום ומתן תשובות מקצועיות.
העניין הוא כזה:
רוב השיטות המוצגות פה לא מתאימות לי אישית, לא הסיליקון עקב הסיכונים ובטח לא פולימרים, ולא החומרים הזמניים - מאוד לא מעוניינת לדקור את אצמי כל חצי שנה או שנה ולהוציא על זה מלא כסף. ישנה שיטה כירורגית אחת שמצאתי אך התפרים חיצוניים שלא מרשים אותי כלל.
מצאתי שיטת הגדלה בשם VY, אשר נפוצה מאוד בחו"ל, אך לצערי לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנת פה בארץ.
האם יש רופאים בארץ שעובדים עם השיטה וטובים בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתים בשיטת ה-VY
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009אין כאן חדש תחת השמש.
זוהי טכניקה כירורגית ותיקה לצורך קידום רקמה.מוכרת לפחות 100 שנה.
לגבי השפתיים זה אפשרי גם.
מתבצעים חתכים בצורת האות V מהחלק הרירי של השפה, הV מקודם והתפרים שמבצעים
בונים צלקת בצורת Y .
אבל, דרושים מספר חתכים מהסוג הזה, איכות הצלקות יכולה להיות כך או אחרת ויחול , אמנם
בצורה קלה, קיצור רוחבי של השפה.ולגבי העיבוי של השפה, באם מספק או יהיה סימטרי, סימן שאלה גדול.
ולכן חישבי היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)