מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי לחייםמיטל11/04/2009
רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר למלא את אזור הלחיים?
איפה שה"חדודים"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
ד``ר רן טליסמן11/04/2009אין פתרון כולל שנחשב "הכי טוב" לכל דרך יתרונות וחסרונות וצריך להתאים למועמדת ספציפית את הדרך הטובה ביותר ולא להיפך
תלוי אם מדובר במישהי צעירה או בוגרת יותר
חסר גדול לעומת קטן
בריאות כללית לעמוד בניתוח (באם זו הדרך הטובה ביותר)
מילוי ארוך טווח או זמני וכדו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
מיטל11/04/2009אני בת 22 ואני פשוט רוצה שיהיו לי לחיים מלאות כאלה..
אני מחפשת משהו שהוא ארוך טווח.
מצב בריאותי מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי -לי מילאו עם חומצה היאלורונית
הילי13/04/2009הי רותי ! לי הרופא מילא עם חומצה היאלורונית המיועדת לתת נפח על עצמות הלחיים -יצא מדהים וטיבעי ---אך לחברה שלי הרופא היזריק חומר מדהים שקוראים לו סקולפטרה ויצא לה מדהים -כל אחת התאימה לחומר אחר ---הכי טוב זה ללכת ליעוץ והרופא כבר מתאים לך לפי מבנה הפנים והדרישות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילי!!!
יסמין17/04/2009איפה עשית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)