הרמת עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת עפעפיים
    רותי
    21/04/2009

בשנים האחרונות התחלתי לסבול מצניחת עפעפיים שרק הלכה והחמירה עם הזמן. כעת העפעפיים שלי נראות מאוד לא אסתטיות, מה שמקשה עלי את תפקוד היומיום והיציאה מהבית. מהו הטיפול הכי מומלץ במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת עפעפיים

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    22/04/2009

נאווה שלום,
    ראשית יש להבחין בין צניחת עפעפיים לעודפי עור ושומן. ברב המקרים מדובר בעודפי עור שנוצרים עם ההתבגרות. הטיפול לכך הוא ניתוח פלסטי של העפעפיים. חשוב לדעת שבחלק גדול מהמקרים ישנה גם צניחה (הפעם כן מדובר בצניחה) של הגבות ואז יש צורך לשלב הרמת גבות ביחד עם מתיחת העפעפיים. אבחנה מדוייקת כמובן שתוכלי לקבל לאחר התייעצות אצל מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפעפיים

רותי
    23/04/2009

בדיוק כמו שהד"ר כתב, גם אני הייתי בטוחה שיש לי צניחת עפעפיים אבל הסתבר בסוף שזה היה פשוט עודפי עור ושומן שהצטברו., ופשוט הסירו לי אותם. אני אישית עברתי את הטיפול אצל רופא עיניים אבל אני בטוחה שיש רופאים רבים שיכולים לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו