שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן
    רונית
    26/04/2009

שלום, אני בת 36,גובהי 1.79 ואני שוקלת 82 ק"ג. בהחלט נחשבת כמלאה אך בפרופורציה.הייתי מעוניינת לעבור שאיבה היכן שניתן השאלה האם אוכל לעבור ניתוח שכזה או שעלי לדבוק אך ורק בדיאטה?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    26/04/2009

רונית שלום,
    שאיבת שומן לא נועדה לצורך ירידה במשקל. זהו ניתוח לעיצוב הגוף. עיצוב הגוף ע"י דיאטה וספורט תמיד עדיפים אך דורשים הרבה זמן ומאמץ. שאיבת שומן עשוייה לעזור לאזורים הבעיתיים שמגיבים פחות או מגיבים אחרונים לדיאטה ולספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

רונית
    26/04/2009

שלום דוקטור, תשובתך בילבלה אותי יותר. לא הצלחתי להבין האם אני יכולה להיות מועמדת לניתוח שכזה או שעלי לעשות דיאטה בלבד? האם לא ניתן לשלב ביו השניים לקבלת תוצאות מהירות יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ש. שומן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    26/04/2009

בהחלט ניתן לשלב בין השניים. ממליץ שתגיעי להתייעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו