רגליים עבות מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים עבות מאוד
    חסוי
    27/04/2009

שלום אני צריכה עזרה ולא יודעת לאן לפנות.
    אני סובלת מספר שנים מרגליים עבות בעיקר מהברך למטה, דבר זה מתסכל אותי מפני שאין קשר למבנה גופי הרזה , אני שוקלת 53 וגובהי הוא 1.60 מ"מ, כך שאין פרופורציה בין הגוף לרגליים.

אני בת 32 ושנה לאחר לידה , לפני הלידה הרגליים היו עבות ובזמן ההריון הם התמלאו בנוזלים ובצקות עקב ההריון, וממש אחרי שילדתי הרגליים חזרו ליהיות רזות ודקיקות מאוד , לאחר כמה שבועות התנפחו בחזרה והם שוב עבות.

דבר זה מתסכל אותי מאוד , אני לא יכולה לחסוף את הרגליים שלי , אני מרגישה לא בנוח.

1. מהו הטיפול שאי צריכה לבצע, האם יכול ליהיות חוסר זרימת דם ברגליים ?

2. למי עליי לפנות בנושא זה ?

3. האם שאיבת שומן תעזור במקרה זה או אולי הצרת הייקפים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים עבות מאוד

הוספת תגובה

• שוקיים עבות

פרופ` אלדד זילברשטיין
    27/04/2009

לחסויה שלום,
    לפני שתשקלי ניתוח שאיבת שומן עלייך לפנות לרופא המשפחה ולבצע בירור. בצקות בשוקיים יכולות לנבוע ממצבים שונים כגון: מחלות לב, מחלות כליה, חסימות בורידי הרגליים או האגן.
    אם הכל תקין - פני למנתח פלסטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקיים עבות

גל
    14/01/2010

הי,
    באותו עניין, סיבות שונות:
    אני נראית ממוצעת, לא שמנה לא רזה (166X57), אחרי שתי לידות בת 34. מאז ומתמיד היו לי שוקיים רחבות כמו שחקנית כדורגל. אני עושה כושר בבית 3 פעמים בשבוע ומפחדת לחזק את השרירים שם כי אז הם נראים יותר גדולים. אני לא מעזה ללבוש חצאיות או מכנסיים קצרים מגיל מאוד צעיר וזה מציק לי מאוד. הייתה תקופה שרזיתי מידי (תקופת אבל) ואז הרגליים היו יפות אבל הרזון הכללי היה מכוער, ועכשיו אני מרוצה סה"כ. האם ישנו פתרון לנושא שאינו מצריך הרדמה מלאה ויכול "לעצב" את שוקי באופן שיראו עדינות יותר? האם טיפול כלשהו יכול להיות נצחי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם רגליים

רונה
    06/02/2010

יש לי עצמות עקומות ברגליים. האם ניתן לעצב רגל בעזרת העברת שומנים?
    תודה
    אני בת 22

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים שמנות

חסוי
    04/01/2013

אני בת 18, אני שוקלת 50 קילו והגובה שלי בוא 155 יש לי רגליים שמנות כי ככה מבנה הגוף שלי (זה תורשתי) וזה נראה מאוד לא פרופורציונלי וזה נותן לי תחושה של ילדה שמנה ואני לא.. האם יש אפשרות לעשות ניתוח לכזה דבר וכמה זה פחות או יותר עולה??.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים שמנות - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    04/01/2013

שלום. אם הכוונה לירכיים אז שאיבת שומן עשויה בהחלט לעזור. בשוקיים הדהתוצאות הרבה פחות מוצלחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו