מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים עבות מאודחסוי27/04/2009
שלום אני צריכה עזרה ולא יודעת לאן לפנות.
אני סובלת מספר שנים מרגליים עבות בעיקר מהברך למטה, דבר זה מתסכל אותי מפני שאין קשר למבנה גופי הרזה , אני שוקלת 53 וגובהי הוא 1.60 מ"מ, כך שאין פרופורציה בין הגוף לרגליים.
אני בת 32 ושנה לאחר לידה , לפני הלידה הרגליים היו עבות ובזמן ההריון הם התמלאו בנוזלים ובצקות עקב ההריון, וממש אחרי שילדתי הרגליים חזרו ליהיות רזות ודקיקות מאוד , לאחר כמה שבועות התנפחו בחזרה והם שוב עבות.
דבר זה מתסכל אותי מאוד , אני לא יכולה לחסוף את הרגליים שלי , אני מרגישה לא בנוח.
1. מהו הטיפול שאי צריכה לבצע, האם יכול ליהיות חוסר זרימת דם ברגליים ?
2. למי עליי לפנות בנושא זה ?
3. האם שאיבת שומן תעזור במקרה זה או אולי הצרת הייקפים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקיים עבות
פרופ` אלדד זילברשטיין27/04/2009לחסויה שלום,
לפני שתשקלי ניתוח שאיבת שומן עלייך לפנות לרופא המשפחה ולבצע בירור. בצקות בשוקיים יכולות לנבוע ממצבים שונים כגון: מחלות לב, מחלות כליה, חסימות בורידי הרגליים או האגן.
אם הכל תקין - פני למנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקיים עבות
גל14/01/2010הי,
באותו עניין, סיבות שונות:
אני נראית ממוצעת, לא שמנה לא רזה (166X57), אחרי שתי לידות בת 34. מאז ומתמיד היו לי שוקיים רחבות כמו שחקנית כדורגל. אני עושה כושר בבית 3 פעמים בשבוע ומפחדת לחזק את השרירים שם כי אז הם נראים יותר גדולים. אני לא מעזה ללבוש חצאיות או מכנסיים קצרים מגיל מאוד צעיר וזה מציק לי מאוד. הייתה תקופה שרזיתי מידי (תקופת אבל) ואז הרגליים היו יפות אבל הרזון הכללי היה מכוער, ועכשיו אני מרוצה סה"כ. האם ישנו פתרון לנושא שאינו מצריך הרדמה מלאה ויכול "לעצב" את שוקי באופן שיראו עדינות יותר? האם טיפול כלשהו יכול להיות נצחי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם רגליים
רונה06/02/2010יש לי עצמות עקומות ברגליים. האם ניתן לעצב רגל בעזרת העברת שומנים?
תודה
אני בת 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים שמנות
חסוי04/01/2013אני בת 18, אני שוקלת 50 קילו והגובה שלי בוא 155 יש לי רגליים שמנות כי ככה מבנה הגוף שלי (זה תורשתי) וזה נראה מאוד לא פרופורציונלי וזה נותן לי תחושה של ילדה שמנה ואני לא.. האם יש אפשרות לעשות ניתוח לכזה דבר וכמה זה פחות או יותר עולה??.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים שמנות - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין04/01/2013שלום. אם הכוונה לירכיים אז שאיבת שומן עשויה בהחלט לעזור. בשוקיים הדהתוצאות הרבה פחות מוצלחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)