מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אוזנייםגלעד07/05/2009
שלום רב,
עברתי ניתוח אוזניים לפני כ-שבוע , הורידו לי את התחבושת אתמול , האוזניים טיפה נפוחות אך החלק העליון לא ממש קרוב לאוזן?
יש סיכוי שזה הישתפר ? אם כן תוך כמה זמן בערך
הרופא אמר לי שזה בגלל הבצקת והנפיחות, שהחלק העליון לא יכול עדיין לחזור למצב הרצוי בגלל בצקת , כשהיא תספג החלק העליון יצמד לאוזן.
אני נמצא בהרגשה לא טובה והרגשה שלי שכל הזמן מאשמים את הבצקת והנפיחות , ויכול להיות שהניתוח לא יצא טוב , או שהסחוס היתגבר על התפרים וחזר טיפה ולמצב הקודם.
אשמח אם תוכל לתת את דעתך, היא חשובה לי מאוד
תודה רבה ,
אלכס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי הצמדת אפרכסות
ד''ר יעקב זיילר08/05/2009שוב בוקר טוב גלעד
כל מה שאתה רואה בשלב כה מוקדם הוא חלק טבעי של תהליך ההחלמה.הרקמות עוברות " טראומה" במהלך הניתוח וחלק מהביטוי לכך הוא הבצקת , כלומר צבירת נוזל האמור להיספג ולהעלם.כמו במקרה של האף לא תוכל להעריך את התוצאה אלא בעוד מספר חודשים.
החששות מובנים אבל הסבלנות לרוב משתלמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך
גלעד09/05/2009תודה רבה ד"ר זיילר על התשובה .
אני הבנתי מהעוזרת של הרופא שבגלל שיש בצקת בין האוזן לראש , היא לא נותנת לחלק העליון של האוזן להצמד כמו שצריך לראש , ולכן האוזן עדיין בולט יחסית, כשהבצקת תספג האוזן תצמד לראש, אני שואל אותך כרופא מומחה .. לפי הספר זה מעשי ?
תודה רבה לך על התמיכה והסבלנות,
גלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מהראש
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009שלום גלעד
יתכן שהיא צודקת.בכל מקרה כל שניתן כרגע לעשות הוא להמתין.
מרבית המנתחים ממליצים על חבישת בנדנה גמישה במשך מספר שבועות כדי לקבע את האפרכסות במיקומן החדש.יתכן שזה יעזור להצמיד אותן קצת יותר ממה שנראה לך כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלעד09/05/2009תודה רבה על התשובה,
הרופא אמר לי לשים בלילה למשך שבועיים גומיה כזאת של טנסאים, אתה מתכוון שכדאי ללכת איתה גם ביום?
תודה רבה לך על העזרה והסבלנות שוב,
גלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנדנה
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009שלום גלעד
אני ממליץ לחבוש את הבנדנה גם במשך היום אם כי ניתן לעשות הפסקה מדי פעם.החבישה בלילה חשובה יותר כדי למנוע מהאפרכסות להמתח ע"י הכרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר זיילר תודה רבה לך
גלעד09/05/2009על התשובות הברורות והמהירות.
שבוע טוב שיהיה לך.
גלעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)