ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף
    גלעד
    07/05/2009

שלום רב ,

עברתי ניתוח אף לפני כשבוע, האף עדיין נפוח .
    הסיבה שעשיתי את ניתוח האף היה בעיקרון טיפ האף שלי היה יחסית גדול , היום שבוע אחרי הניתוח אני רואה שהוא לא ישתנה יחסית ( רואים הבדל אבל הוא בולט עדיין והאף רחב..
    השאלה היא אם ככל הנראה אני רואה שהטיפ עדיין גדול בגלל הנפיחות, או שלמרות הנפיחות הרופא המנתח לא עשה כנראה עד הסוף את הטיפ? כי הוא בולט לדעתי.

שאלה נוספת, איך אפשר להבדיל בין סחוס לנפיחות ?

אשמח לתשובה ממכם,
    גלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף

הוספת תגובה

• שבוע אחרי ניתוח אף

ד''ר יעקב זיילר
    08/05/2009

בוקר טוב גלעד

כפי שכתבת " האף עדין נפוח".לא תוכל בשלב כל כך מוקדם להעריך את ההבדל בין סחוס לנפיחות ובודאי שלא את תוצאת הניתוח.המתן בסבלנות רבה , אפילו מספר חודשים עד שהעור העבה של קצה האף "יתלבש" מחדש על השלד הסחוסי שמתחתיו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה אך..

גלעד
    09/05/2009

מצב הטיפ הכי מדהיג אותי, עשיתי את הניתוח במיוחד לקבל צורה שונה בטיפ ולהקטין אותו .

יכול להיות שהסחוס מתחת לבצקת הוא במבנה שהרופא עשה במהלך הניתוח , וכל שאר הנפיחות והבצקת גורמת לצורה עגולה ומנופחת כמו שהייתה בערך לפני הניתוח ?

אני פשוט לא מבין איך הנפיחות והבצקת יכולה לעבור כאשר הטיפ יחסית גדול..

תודה רבה גלעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצה האף

ד''ר יעקב זיילר
    09/05/2009

גלעד

כאן תצטרך בהחלט להיות מאוד סבלני ולהמתין כשלושה חודשים עד לסיום התהליך.יתר על כן - אצל גברים עור קצה האף עוד יותר עבה ושמנוני והתהליך יכול להיות אפילו ארוך עוד יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה לך על התשובה ,אך

גלעד
    09/05/2009

אך אני מבין שאני צריך לראות שינו משמעותיי בערך כ -3-4 שבועות אחרי הניתוח, הבנתי ש85%-90% מהנפיחות והבצקת אמורה להיספג בתקופה הזאת, אני צודק? כי עכשיו אני בכלל לא רואה שינוי בטיפ, זאת הבעיה שלי.

אם אני יוכל לבוא אליך לייעוץ בעוד כ-3 שבועות חודש?

תודה רבה ד"ר.
    גלעד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלנות

ד''ר יעקב זיילר
    09/05/2009

גלעד

קצב ההחלמה אינו מדע מדויק והמספרים שציינת אינם משמעותיים אלא כהכוונה כללית .

המשך במעקב רגיל אצל המנתח שלך.אין צורך לפנות אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך שוב :) שבוע טוב

גלעד
    09/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו