מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףגלעד07/05/2009
שלום רב ,
עברתי ניתוח אף לפני כשבוע, האף עדיין נפוח .
הסיבה שעשיתי את ניתוח האף היה בעיקרון טיפ האף שלי היה יחסית גדול , היום שבוע אחרי הניתוח אני רואה שהוא לא ישתנה יחסית ( רואים הבדל אבל הוא בולט עדיין והאף רחב..
השאלה היא אם ככל הנראה אני רואה שהטיפ עדיין גדול בגלל הנפיחות, או שלמרות הנפיחות הרופא המנתח לא עשה כנראה עד הסוף את הטיפ? כי הוא בולט לדעתי.
שאלה נוספת, איך אפשר להבדיל בין סחוס לנפיחות ?
אשמח לתשובה ממכם,
גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי ניתוח אף
ד''ר יעקב זיילר08/05/2009בוקר טוב גלעד
כפי שכתבת " האף עדין נפוח".לא תוכל בשלב כל כך מוקדם להעריך את ההבדל בין סחוס לנפיחות ובודאי שלא את תוצאת הניתוח.המתן בסבלנות רבה , אפילו מספר חודשים עד שהעור העבה של קצה האף "יתלבש" מחדש על השלד הסחוסי שמתחתיו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אך..
גלעד09/05/2009מצב הטיפ הכי מדהיג אותי, עשיתי את הניתוח במיוחד לקבל צורה שונה בטיפ ולהקטין אותו .
יכול להיות שהסחוס מתחת לבצקת הוא במבנה שהרופא עשה במהלך הניתוח , וכל שאר הנפיחות והבצקת גורמת לצורה עגולה ומנופחת כמו שהייתה בערך לפני הניתוח ?
אני פשוט לא מבין איך הנפיחות והבצקת יכולה לעבור כאשר הטיפ יחסית גדול..
תודה רבה גלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצה האף
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009גלעד
כאן תצטרך בהחלט להיות מאוד סבלני ולהמתין כשלושה חודשים עד לסיום התהליך.יתר על כן - אצל גברים עור קצה האף עוד יותר עבה ושמנוני והתהליך יכול להיות אפילו ארוך עוד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה לך על התשובה ,אך
גלעד09/05/2009אך אני מבין שאני צריך לראות שינו משמעותיי בערך כ -3-4 שבועות אחרי הניתוח, הבנתי ש85%-90% מהנפיחות והבצקת אמורה להיספג בתקופה הזאת, אני צודק? כי עכשיו אני בכלל לא רואה שינוי בטיפ, זאת הבעיה שלי.
אם אני יוכל לבוא אליך לייעוץ בעוד כ-3 שבועות חודש?
תודה רבה ד"ר.
גלעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009גלעד
קצב ההחלמה אינו מדע מדויק והמספרים שציינת אינם משמעותיים אלא כהכוונה כללית .
המשך במעקב רגיל אצל המנתח שלך.אין צורך לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך שוב :) שבוע טוב
גלעד09/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)