מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתיסמין08/05/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 23 ואני ממש לא מרוצה מאיך שאני נראית.
הגוף יפה כי גנטית אני רזה אך הפנים שלי ממש לא מוצאות חן בעייני.
הייתי רוצה להרגיש טוב מאיך שהפנים שלי נראות. אינני רוצה להיות בר רפאלי אבל אני רוצה להרגיש בנוח אם מישהו שולף מצלמה - שאני אדע שאני מספיק יפה בשביל לא לפחד להצטלם!
האם יש ניתוח כוללני כזה או שבדרך כלל הרופאים לא מתעסקים עם מצבים כאלה שרוצים לשפר כמה דברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים
פרופ` אלדד זילברשטיין09/05/2009תמי שלום,
ישנם ניתוחים/פעולות שונות לשינוי צורת הפנים או מרקם העור. אך לפני שתפני לייעוץ אצל פלסטיקאי נסי להגדיר לעצמך מה היית רוצה לשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגישה קצת אחרת...
ד''ר יעקב זיילר09/05/2009בוקר טוב תמי
אנחנו חיים בעידן שמקדש את היופי אבל כפי שכבר אמר המחזאי האנגלי הנודע וויליאם שייקספיר : " היופי הוא בעיני המתבונן".
כתבת שאת לא מרוצה מאיך שאת נראית וקראת לעצמך מיואשת כבר בגיל 23 ולמרות שאינך רוצה להיות בר רפאלי בחרת לציין דוקא את שמה של אחת מיפהפיות הרגע הנוכחי.אכן קשה לעמוד מול מתקפת יופי שכזו.בינינו ושאף אחד לא ישמע - אני יותר מעונין לשמוע מה יש לבר לאמר ופחות בהקף החזה שלה.
תמי,יכולתי למלא את הדף ברשימה ארוכה ובלתי נגמרת של טיפולים וניתוחים שישנו את פניך אבל אולי לא את חייך.היום הרי כבר מבצעים השתלות פנים לשחזור אחרי פציעות איומות וכדרכה של הכירורגיה הפלסטית מהשחזור אל השיפור , אחרי שנתגבר על כמה מחסומים טכניים ומוסריים נתחיל להחליף פנים בגלל היופי הרצוי בלבד.
כבד קצת אבל עם מסקנה ברורה - אל תצאי לשוק עם רשימת קניות.בדקי את עצמך ועם עצמך מדוע את כל כך רוצה שינוי כולל במראה פניך ואם אינך מוצאת תשובה פני לייעוץ מקצועי , לא אצל מנתח פלסטי אלא אצל בעל מקצוע שיעזור לך להבין את עצמך.רק אחר כך פני אלי או אל אחד מהקולגות שלי ונשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את דבריך ו..
יסמין10/05/2009רציתי לומר תודה גדולה על הכנות ועל הזמן שהקדשת בתשובתך המעמיקה..
אקח את דבריך לתשומת לבי..תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)