מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן
    גל
    10/05/2009

אני בת 23 אמא 3 תינוקות
    לצערי אני נוסת איתי גוף של איה מבוגרת
    אני נגעלת מעצמי בכל פעם שאני ללא בגדים או מול מראה נשארתי עם בטן מלאה מתיחות אדומות וממש סק עור בתחתית כמובן שאחרי דיאטה נשאר לי המון שומן בצדדים
    הייתי מעוניינת לדעת עם מישהיא עבר ניתוח כזה איך היה ואולי לקבל חוות דעת על רופאים בנוסף לכך אני באמת שוקלת גם מילוי חזה בבקשה אזרה תודה גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן אחרי הריונות

ד''ר יעקב זיילר
    10/05/2009

שלום גל,

ניתוח למתיחת והידוק דופן הבטן יכול לשפר מראה בטן כמו שלך ע"י הסרת עודפי עור ושומן מתחת לטבור.סימני המתיחה שעל הבטן העליונה לא ייעלמו אלא יתפרסו על פני כל הבטן אחרי הניתוח.

שאיבת שומן מהמותניים והגדלת חזה באותו זמן הם ניתוחים שמקובל לשלב במתיחת הבטן.

הריון עתידי עלול לקלקל את תוצאת הניתוח ועליך לשקול זאת לפני קבלת החלטה.ניתוח המתיחה נמשך לרוב עד שעתיים בהרדמה כללית.נדרש יום אשפוז להשגחה ותקופת החלמה בת שבועיים בערך עד חזרה לתפקוד מלא.עם שלושה ילדים קטנים תזדקקי לעזרה בתקופה הזו.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו