מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאת שתליםאפרת11/05/2009
ד"ר שלום,
לפני כשנה עברתי ניתוח הרמת חזה+הגדלה (260 cc מעל השריר). אני שוקלת להוציא את
השתלים מכיוון שהם ממש מורגשים ובמיוחד בחלק העליון של החזה, וזה מפריע לי :/
רציתי לדעת כאשר מוציאים שתלים יש צורך בהרמה נוספת? יהיו לי שוב צלקות כמו בניתוח הראשון?
והאם החזה יהיה הרבה יותר קטן ממה שהוא עכשיו?
(כרגע אני מידה c בחזיות ספורט).
ושאלה נוספת, העלות של ניתוח כזה היא כמו עלות של ניתוח הרמה? או יותר זול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והוצאת שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן11/05/2009היי אלונה,
במידה ואת מרוצה מהגודל אבל מוטרדת מכך שהשתלים מורגשים, החלפת השתלים לסוג אחר והעברתם אל מתחת לשריר יכולים לפתור את הבעיה.
אם החזה גדול לך מדי, ניתן לחהחליף את השתלים לקטנים יותר או להשאר ללא שתלים.
יתכן ובמקרה כזה, תצטרכי לעבור הרמה חוזרת. מדובר בניתוח דומה ללא צלקות נוספות מעבר לאלו שיש לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אפרת11/05/2009ד"ר שלום, ראשית כל תודה על תשובתך..
החזה ממש לא גדול לי מידיי..אני דיי מרוצה מהגודל..פשוט הבעיה היא שהשתלים מאוד מורגשים
במגע וזה נורא מפריע לי.
לא אכפת לי להפטר מהם ושהחזה יהיה אפילו טיפה יותר קטן..אבל רציתי לדעת כמה קטן הוא יהיה?
ואם יעבירו לי את השתלים אל מתחת לשריר הם פחות יורגשו??
הצורה של החזה תשתנה?
ואם זה כך, אז למה מתלכילה שניגשתי לניתוח לא הציעו לי לעשות את ההגדלה מתחת לשריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)