מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעפיים נפוליםשלומית11/05/2009
אני בת 59 ולאחרונה החלטתי שאני רוצה לעבור טיפול כלשהו להרמת העפעפיים כיוון שאני סובלת מצניחת עפעפיים כבר תקופה די ארוכה. איפה עושים טיפולים שכאלה? האם הטיפולים נעשים על ידי רופאים שאני יכולה לסמוך עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים
ד''ר יעקב זיילר11/05/2009ערב טוב ירדנה
"הרמת עפעפיים" נעשית ע"י ניתוח שבו מסירים עור ומעט שריר רפוי מהעפעפיים העליונים .
רצוי לבצע ניתוח עפעפיים אצל מנתח פלסטי מומחה ובעל נסיון בניתוח זה.
הדרך הקלה יותר למצוא מנתח היא להתייעץ עם חברות או חברות של חברות שנותחו בעבר.המלצות בפורומים השונים באינטרנט נגועות לרוב באינטרס מסחרי ובחוסר אמינות.תמיד רצוי לפנות לפגישת ייעוץ אצל שניים או שלושה מומחים , לא יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים
אווה13/05/2009האם המושג אוקולופלסטיקה קשור למצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים
ד''ר יעקב זיילר13/05/2009שלום אווה
אוקולופלסטיקה פירושה " כירורגיה פלסטית של אזור העיניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יעקב זיילר - שאלה
נועה13/05/2009מומלץ לפנות לרופא פלסטי מומחה? לא עדיף רופא עיניים שמומחה בניתוחים כאלה? (משהו ששמעתי מחברה. אין לי מושג אם הבנתי נכון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח פלסטי או רופא עינייים?
ד''ר יעקב זיילר13/05/2009ערב טוב נועה
אכן שאלה טובה.כמה מידידי הטובים הם רופאי עיניים שעברו השלמה למקצוע בתחום הפלסטיקה של העפעפיים ומבצעים ניתוחי עפעפיים ברמה טובה מאוד.אם כבר בוחרים רופא עיניים לצורך הניתוח רצוי לברר אם אכן הוא בעל נסיון בתחום האסתטי של המקצוע שכלל אינו חלק מהתמחות ברפואת העיניים.
מנתח פלסטי עובר הכשרה רחבה המעניקה לו , בדרך כלל,אפשרות למבט רחב יותר ושיקול דעת שאין לרופא העיניים.ניתוח עפעפיים הוא לעיתים חלק קטן מהפתרון האפשרי לבעיה האסתטית שמוצגת לרופא ע"י המטופל/ת ולרופא העיניים , גם אם רכש נסיון באוקולופלסטיקה, יש לעיתים מבחר כלים מצומצם.האמריקאים קוראים לזה "one trick poney ".
השורה התחתונה היא שאין כל יתרון לרופא העיניים בתחום.אני מניח שתשמעי דעה הפוכה לגמרי מרופאי עיניים העוסקים בתחום.
בחירה מוצחלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
נורית19/05/2009הבנתי שיש מרפאות שרופאי עיניים שם מבצעים את הניתוחים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
ד''ר יעקב זיילר19/05/2009שלום נורית,
10 בהבנת הנקרא.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)