בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס
    חני
    14/05/2009

יש לי קמטים בפנים שאני רוצה להעלים (במיוחד באיזור המצח). יש לי שתי חברות שעשו בוטוקס והתוצאה היתה יוצאת מן הכלל. אבל הן צריכות לעבור עוד טיפולים. האם בוטוקס זה הטיפול האידיאלי או שיש טיפול שמחזיק ליותר זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים

ד''ר יעקב זיילר
    14/05/2009

ערב טוב ציפורה

קמטים באזור הפנים והמצח נובעים בעיקר מפעילות מקומית של שרירים וכן מאובדן טבעי של גמישות העור בהשפעת גיל,עישון,שיזוף וגנטיקה.

אין טיפול אידיאלי והרשימה כוללת בין היתר הזרקת בוטוקס להרפיית השרירים המקומיים,הזרקת חומרי מילוי לקרקעית הקמט/קפל , קילוף העור לצורך חידושו ואפילו מתיחת פנים.

הזרקת בוטוקס היא טיפול יעיל, מקובל ובטוח לקמטי הבעה הנוצרים בין הגבות אבל השפעת החומר על השריר נמוגה בתוך מספר חודשים , לרוב לא יותר מחצי שנה.חומרי מילוי , המתאימים פחות מבוטוקס לטיפול בקמטי הבעה דינמיים נספגים לרוב בתוך שנה אן מעט יותר.

כדי לקבוע מה הטיפול המתאים לך , לשאיפותייך, אורח חייך ועוד עליך להבדק ע"י מומחה לכירורגיה פלסטית. " מומחים" בעיני עצמם להזרקות שאינם מנתחים פלסטיים יציעו לך רק את הטיפול שהם יודעים לעשות ואילו מנתח פלסטי יוכל להעריך את כל התמונה ולהציע טיפול שלם התפור למידותיך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו