מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץנועם14/05/2009
כאשר מעוניינם לעבור ניתוח פלסטי מסויים, נהוג לקבל מהמנתח , המלצות מאנשים שעברו את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישת ייעוץ
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009נימרוד
כן , לעיתים , אם כי לרוב אין צורך בכך כשמדובר בניתוח קטן ופשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב
נועם14/05/2009קודם כל ,באמת תודה רבה שאתה עונה לי על התושובות( מקווה שלא שיגעתי אותך)....
ולנושא שלי, באתי בעבר למנתח פלסטי מסויים ,יש לציין שהוא באיגוד לכירורגיה פלסטית.
ואמרתי לו שאני רוצה לקבל המלצות מאנשים שעברו את הניתוח.
אז הוא אמר לי שהוא שומר על חסיון ,והוא לא יכול לתת...
מה אני צריך להבין מהדבר הזה??
איך אני באמת ידע שיש לו ניסיון??
האם אתה מסכים עם הרופא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ
ד''ר יעקב זיילר15/05/2009בוקר טוב נימרוד
אני מניח שהסיבה האמיתית לכך שלא הצלחת לקבל מהרופא שמות של אנשים שעברו את הניתוח היא שמדובר בניתוח שנעשה לעיתים רחוקות ביותר .גם אני אינני מצליח לזכור מתי בפעם האחרונה בצעתי הקטנת פטמות אצל גבר בעשרים השנים האחרונות.
אם אתה נחוש בדעתך לעבור את הניתוח תצטרך כנראה להחליט גם אם לא תצליח לדבר עם אנשים שעברו אותו אלא על סמך האמון ביכולתו של המנתח שתבחר.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
נועם15/05/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)