בעיית עור רפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עור רפוי
    נ.
    16/05/2009

שלום רב,

אני בת 23, בריאה בד"כ, שומרת על תזונה מאוזנת ועושה ספורט מידי פעם. לצערי מגיל צעיר עליתי וירדתי הרבה במשקל, כשכל ירידה ועליה היו קיצוניים. כתוצאה אני סובלת מעור רפוי (ואולי עודפי עור), סימני מתיחה, צלוליטיס בירכיים ובישבן, ומצבורים של שומן באותו איזור שלא יורד. עם זאת, המשקל שלי יציב כבר 4 שנים ותקין (52 ק"ג על 1.59).
    הבנתי שבמצבי לא כדאי לבצע שאיבת שומן מאיזור הירכיים והישבן כפי שרציתי (למרות שהדבר מאוד מפריע לי, שכן נוצר חוסר פרופורציה בגוף), משום שהעור הרפוי ייראה גרוע יותר לאחר השאיבה.
    האם יש מה לעשות? - למשל שילוב של שאיבה ומתיחת העור, או body lifting.
    למותר לציין שזה מפריע לי מאוד. אני לא יכולה ללבוש בגד ים, ונבוכה מאוד לחשוף את האיזור ה"בעייתי".

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עור רפוי

הוספת תגובה

• עור רפוי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    16/05/2009

נ. שלום,
    מהשאלה שלך ניכר כי כבר עשית לא מעט "שיעורי בית". קשה להתייחס דרך הפורום לגבי מה מתאים לך. ייתכן שאכן מתיחת העור וכריתת העודפים הם הפתרון לבעייתך אך לשם כך עלייך לפנות לבדיקה וייעוץ אצל מנתח/ים פלסטי שיעריך את ה"עודפים" ואת מידת הגמישות של העור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו