מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עור רפוינ.16/05/2009
שלום רב,
אני בת 23, בריאה בד"כ, שומרת על תזונה מאוזנת ועושה ספורט מידי פעם. לצערי מגיל צעיר עליתי וירדתי הרבה במשקל, כשכל ירידה ועליה היו קיצוניים. כתוצאה אני סובלת מעור רפוי (ואולי עודפי עור), סימני מתיחה, צלוליטיס בירכיים ובישבן, ומצבורים של שומן באותו איזור שלא יורד. עם זאת, המשקל שלי יציב כבר 4 שנים ותקין (52 ק"ג על 1.59).
הבנתי שבמצבי לא כדאי לבצע שאיבת שומן מאיזור הירכיים והישבן כפי שרציתי (למרות שהדבר מאוד מפריע לי, שכן נוצר חוסר פרופורציה בגוף), משום שהעור הרפוי ייראה גרוע יותר לאחר השאיבה.
האם יש מה לעשות? - למשל שילוב של שאיבה ומתיחת העור, או body lifting.
למותר לציין שזה מפריע לי מאוד. אני לא יכולה ללבוש בגד ים, ונבוכה מאוד לחשוף את האיזור ה"בעייתי".
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור רפוי
פרופ` אלדד זילברשטיין16/05/2009נ. שלום,
מהשאלה שלך ניכר כי כבר עשית לא מעט "שיעורי בית". קשה להתייחס דרך הפורום לגבי מה מתאים לך. ייתכן שאכן מתיחת העור וכריתת העודפים הם הפתרון לבעייתך אך לשם כך עלייך לפנות לבדיקה וייעוץ אצל מנתח/ים פלסטי שיעריך את ה"עודפים" ואת מידת הגמישות של העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)