עיגולים שחורים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים שחורים מתחת לעיניים
    יוסי
    17/05/2009

שלום לכם ד"ר!!!
    ניכנסתי לאתר של ד"ר זיילר ו ד"ר פרימן אבל לא קיבלתי תשובה
    אני בן 38 וסובל כל חיי מבלי שיפריע לי כמובן עד לגיל זה משקעים מתחת לעיניים שמלווים בפיגמנטציה כהה
    בגיל 35 עברתי מילוי מתחת לעיניים ששיפר את המצב מאוד אבל מאז הגדיל את המודעות שלי בבנושא.

אני מאוד רוצה לעבור ניתוח עפעפיים תחתונות למתיחת העור הרפוי שימנע את המראה ה"עייף" שנוצר מהכהות שלא משקפת את המצב האמיתי ו/או לשלב תהליך של לייזר להבהרת המקום.

בגלל גילי אני קצת מתבייש לפנות לרופאים שלא יטענו שאני "משוגע" אבל זה מפריע לי מאוד
    וכאשר קראתי שאפשר לעבור את התהליך גם בלייזר אז זה ממש קורץ לי
    אשמח לקבל תשובה כנה האם שווה להגיע לביקור לקבל חוות דעת
    תודה מראש
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים מתחת לעיניים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/05/2009

יוסי שלום,
    ראשית אין סיבה להתבייש. אני משוכנע כי כל פלסטיקאי שתפנה אליו ליעוץ יתיחס אליך במלוא הכבוד הראוי. שנית, וזאת ניתן יהיה לראות רק בפגישת יעוץ, יתכן שאכן מילוי ע"י קולגן או חומצה היאלורונית (כפי שכבר ניסית) יתאים יותר לטיפול בבעיתך מאשר ניתוח. שלישית, הליזר לא כ"כ רלונטי לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "עיגולים שחורים" בעפעפיים התחתונים

ד''ר יעקב זיילר
    18/05/2009

בוקר טוב יוסי

אין הסבר ברור להווצרות הפיגמנט הכהה בעפעפיים התחתונים.אחת הטענות המקובלות היא שהתופעה היא תוצאה של דימום מיקרוסקופי איטי והצטברות של תוצרי פירוק של ההמוגלובין שבכדוריות הדם האדומות.קיימות סיבות רבות אחרות להופעת גוון כהה על העור אבל אזור זה ייחודי בהשוואה לאזורי הפנים האחרים.

מעבר לכך שאין הסבר טוב לתופעה , אין גם טיפול טוב.שיטות הבהרת עור רגילות ע"י משחות,קילוף כימי או בלייזר מספקות פתרון חלקי וזמני אם בכלל.

הזרקת חומרי מילוי או מתיחת העור בניתוח אינה מטפלת כלל בגוון הכהה של העור אבל עצם השיפור במראה העפעף , אם אכן נדרש מילוי או ניתוח, גורם לעיתים לתחושה שהעפעף בהיר יותר.

החשש מפניה להתייעצות לא ברור שכן כבר עברת טיפול באזור לפני שלוש שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו